«Το σημερινό με ξεπέρασε! Ντροπή σας»: Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα

«Το σημερινό με ξεπέρασε! Ντροπή σας»: Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα

Γιώργος Τσαλίκης: «Το σημερινό με ξεπέρασε! Ντροπή σας»

«Μόλις μου έστειλαν τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά και πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος μου και την απρέπεια μου και αυτό θα κάνω και σήμερα. Όμως πραγματικά αυτό το σημερινό με ξεπέρασε.

Ένας άνθρωπος το 2021 που τολμάει να μιλήσει να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος που καταπατήθηκε το συμβόλαιό του εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση και λέτε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι εμμονικός. Είστε αυτοί οι τύποι που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς.

Δεν έχω τι να πω πραγματικά ντροπή σας. Λυπάμαι τόσο πολύ που λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα κα μηνύσιμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε, θα λέμε την αλήθεια μας και εσείς ας μας βγάζετε τρελούς, γιατί έτσι σας συμφέρει. Λυπάμαι δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γρηγόρης Κουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα το πρωί της Τετάρτης μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» για την τηλεοπτική κόντρα με τον Γιώργο Τσαλίκη λέγοντας: «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (Όχι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ενώ η Ναταλί Κάκκαβα πρόσθεσε: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

«Το σημερινό με ξεπέρασε! Ντροπή σας»: Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης κατά Γκουντάρα και Κάκκαβα

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη

Προτεινόμενα