Το σκηνοθετικό λάθος στο κελί του Αστέρη στο Σασμό που προκάλεσε χαμό

Σασμός: Τα δυο αδέλφια σε διαφορετικά κελιά

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από το κοινό και το διαδίκτυο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για “μικρολαθάκια” σε μεγάλες επιτυχίες, όπως είναι η σειρά του “Σασμού”.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε νέες συνταρακτικές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της αγαπημένης σειράς.

Η επιμονή της Στέλλας να πείσει τον Αστέρη να μιλήσει για να τον υπερασπιστεί, ήταν μία ιδιαίτερα δυνατή σκηνή, με τη δικηγόρο να προσπαθεί, μάταια βέβαια, να μιλήσει για να ελαφρύνει τη θέση του απέναντι στις κατηγορίες που τον βαραίνουν για το φονικό του Πετρή.

Η Καλλιόπη σε έναν μονόλογο, καταριέται τη μοίρα της που και τα δύο της παιδιά είναι φονιάδες.

Η Αργυρώ σε μία συνάντησή της με τη Βασιλική που την συλλυπείται, της λέει ότι θέλει την τιμωρία του Αστέρη και όχι εκδίκηση ενώ της τονίζει ότι δεν θέλει να ακούσει τίποτα πια για τον πρώην αγαπημένο της, δείχνοντας οργισμένη.

Η ίδια αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά για να ξεχαστεί και γνωρίζει τη νέα διευθύντρια του ξενοδοχείου μετά τη φυλάκιση του Διονύση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις

Μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του επεισοδίου ήταν όταν ο Άγγελος, ο οποίος βρέθηκε στον τεχνίτη για να παραλάβει τη λύρα του Πετρή την οποία είχε επιδιορθώσει, πήρε στα χέρια του μία φωτογραφία του πατέρα του Πετρή, του Μάρκου Βρουλάκη ο οποίος φορούσε στο χέρι του το ρολόι που είχε στο δικό του χέρι πλέον ο Άγγελος. Η μεγάλη απόδειξη δηλαδή ότι ο Μάρκος Βρουλάκης ήταν ο πατέρας του, κάτι που σόκαρε τον γιατρό του χωριού.

Την ίδια ώρα, ο Μαθιός έπειθε τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου να δει στη φυλακή όπου κρατείται, τον αδελφό του, Αστέρη.

Τα δύο αδέλφια μίλησαν για αρκετή ώρα στο κελί, μόνο που ένα πλάνο από το κελί, ήταν αρκετό για να προκαλέσει… χαμό στο Twitter με τους χρήστες φυσικά να ανεβάζουν φωτογραφίες και σχόλια για το γεγονός ότι μόνος ένας σύρτης χώριζε τα δύο αδέλφια και τίποτα παραπάνω.

Δείτε το βίντεο με τη συνομιλία των δύο αδελφών:

Το twitter για το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη