Το σπίτι – παλάτι της Μαρίας Μπακοδήμου: Η βίλα στην Εκάλη, τα μαύρα έπιπλα, ο τοίχος γεμάτος πίνακες και η μεγάλη κουζίνα

Το σπίτι – παλάτι της Μαρίας Μπακοδήμου: Με σικ διακόσμηση

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι στην Εκάλη το οποίο έχει διακοσμήσει με πολύ γούστο. Η ίδια έχει αποκαλύψει κάποιες γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην κατοικία που μένει η κριτής του J2US κυριαρχούν το μαύρο και το άσπρο χρώμα, ενώ η παρουσιάστρια καταλαβαίνουμε πως έχει μεγάλη αδυναμία στους πίνακες. Όπως βλέπουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες, υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα, όπου και απολαμβάνει να μαγειρεύει για τους γιους της, ενώ η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει ένα κολάζ από φωτογραφίες.

Τι δηλώνει για τους γιους της

Να σημειωθεί πως οι δύο γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου σπουδάζουν στο εξωτερικό, ενώ επισκέπτονται τη μητέρα τους κυρίως τις γιορτές.

«Όταν έφυγαν ο Νικήτας και ο Άρης για να σπουδάσουν, τις πρώτες μέρες ήμουν στενοχωρημένη. Αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι έχω περισσότερο χώρο και χρόνο για εμένα. Πιστεύω ότι οι γυναίκες γύρω στα 50, όταν έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους, είτε είναι παντρεμένες είτε είναι μόνες τους, έχουν την ευκαιρία να αναγεννηθούν. Όλες κουραζόμαστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Όταν βλέπουμε ότι κάναμε καλή δουλειά, ανακουφιζόμαστε και είμαστε έτοιμες να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε άλλα πράγματα», είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κατοικία της παρουσιάστριας:

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί