Το σύμβολο της ελπίδας: Νεογέννητο μωράκι αφαιρεί τη μάσκα γιατρού

by Τόνια Τζαφέρη

Το σύμβολο της ελπίδας: Η φωτογραφία που έχει γίνει viral

Το σύμβολο της ελπίδας: Μπορεί οι ημέρες να περνούν για πολλούς ως συνηθισμένες και αδιάφορες, ωστόσο καθημερινά γράφεται ιστορία με αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη. Όπως είναι λογικό ένα από τα κυριότερα ζητήματα είναι και αυτό της πανδημίας που μας απασχολεί εδώ και τόσους μήνες. Φως στο ορίζοντα και έξοδο από την πανδημία δεν βλέπουμε ακόμη καθαρά. Ωστόσο έχουμε κάποιες δυνατές στιγμές και εικόνες που δίνουν ελπίδα.

Μια τέτοια εικόνα, είναι και αυτή που θα δούμε παρακάτω. “Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι πρόκειται να βγάλουμε τη μάσκα σύντομα”, έγραψε ο Δρ Samer Cheaib.

Η εικόνα ενός νεογέννητου μωρού που φαίνεται να “βγάζει” τη χειρουργική μάσκα του γιατρού, έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό ως σημάδι ελπίδας. Αναφορικά με την πανδημία κορονοϊού που μαστίζει τον πλανήτη.

Το σύμβολο της ελπίδας: Νεογέννητο μωράκι αφαιρεί τη μάσκα γιατρού

Η εικόνα κοινοποιήθηκε στα social media από τον γυναικολόγο με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Δρ Samer Cheaib. Δείχνει το νεογέννητο με το ένα χέρι να τραβάει τη μάσκα του γιατρού αποκαλύπτοντας το τεράστιο χαμόγελό του από κάτω.

Σε μια εποχή που η μάσκα έχει γίνει σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητές μας. Η φωτογραφία αυτή αντιμετωπίστηκε από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως ένα σημάδι για ένα καλύτερο μέλλον. Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι πρόκειται για την εικόνα που χαρακτηρίζει το 2020.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα