Το τρυφερό μήνυμα της συντρόφου του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Απόστολος Ρουβάς: Το μήνυμα της συντρόφου του Φανή

Ήταν αρκετοί οι μήνες όπου η αγαπημένη του Απόστολου, τον περίμενε να τελειώσει το Survivor για εκείνον και να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα… ε, λοιπόν αυτή η στιγμή έφτασε!

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε οριστικά από το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης 11/5.

Ο μάγειρας ήταν από την πρώτη ημέρα στο reality επιβίωσης και χθες το βράδυ αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του μετά από τεσσεράμισι μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Η σύντροφός του, Φανή, στην οποία αφιέρωνε συνεχώς τις νίκες του, ανυπομονεί να επιστρέψει ο αγαπημένος της, για να επιστρέψουν ξανά στην καθημερινότητά τους..

Τι είχε δηλώσει ο Απόστολος Ρουβάς για την σύντροφο του

Ο ίδιος, μάλιστα με αφορμή ένα έπαθλο επικοινωνίας είχε δηλώσει: «Ξέρω ότι το βιντεάκι θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει».

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, η σύντροφός του, Φανή, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της στα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε μία σειρά φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές του στο παιχνίδι και έγραψε: «Λένε ότι κάθε ιστορία έχει πάντα ένα τέλος… Αλλά στη ζωή, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή!».

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον