Το Twitter υποκλίθηκε στο ταλέντο του Γιάννη Τσορτέκη: «Τρέλανε» με την ερμηνεία του στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Αυτή η Νύχτα μένει: Βαθιά υπόκλιση του Twitter στον Γιάννη Τσορτέκη για την ερμηνεία του

Ο Γιάννης Τσορτέκης έχει κλέψει τις εντυπώσεις του ελληνικού κοινού τόσο με την ερμηνεία του στο “Maestro”, όσο και με την παρουσία του στο “Αυτή η νύχτα μένει”. Άλλωστε δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο Γιάννης Τσορτέκης αποθεώθηκε για τη μοναδική ερμηνεία του στο Maestro του Παπακαλιάτη. Όμως απόψε ήταν η σειρά του τηλεοπτικού Γιώργη από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει για να υποκλιθούν βαθιά οι τηλεθεατές στο μοναδικό ταλέντο του.

Ένας μονόλογός του κατά τον οποίο επιτίθεται αγανακτισμένος στον αδελφό του Χρήστο, τον Δήμαρχο ο οποίος τον έχει αδικήσει από τότε που ήταν παιδιά, έκανε το Twitter να γράψει διθυραμβικά σχόλια για εκείνον. Και όχι άδικα βέβαια. Μία ατάκα του στον αδελφό του, μάλιστα, σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους φαν της σειράς.

«Μόνο ζιβάγκο σακάκι κι από μέσα απών….» ήταν η ατάκα του που έκανε ακόμα και τη Ναταλία Γερμανού να τη σχολιάσει στο Twitter.

Ο Γιώργης βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου μετά την αποκάλυψη του αστυνόμου πάνω στον θυμό του πως ο Χρήστος μιλάει πολύ άσχημα για εκείνον πίσω από την πλάτη του. Ο αστυνόμος άφησε στον Γιώργη να εννοηθεί ότι ο Στρατής βρισκόταν στη φυλακή επειδή έτρωγε τα λεφτά του Γιώργη και ο Χρήστος δεν ήθελε να συμβαίνει άλλο αυτό.

Ο Γιώργης λοιπόν, ο οποίος ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με τον αδελφό του, του είπε όλα όσα είχε μέσα του τόσο καιρό, νιώθοντας ο πιο αδικημένος στην οικογένεια. Ο Γιώργης έκανε και μία απίστευτη αποκάλυψη στο τέλος για τον Τάσο, λέγοντας στον Χρήστο πως θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντί του μιας και είναι αίμα του.

Δείτε τα χαρακτηριστικά tweets για τον Γιάννη Τσορτέκη

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη