Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok στην Κρήτη: Κόλλησαν κορονοϊό οικογενειακώς και το διασκέδασαν

Κρήτη: Το απίστευτο περιστατικό που δημιούργησε απορία

Είναι και εκείνοι οι άνθρωποι που ότι και αν γίνει, όσο ”δύσκολες καταστάσεις” και να τους περιμένουν που αφορούν την υγεία τους… εκείνοι θα το διασκεδάζουν μέχρι τελευταία στιγμή και πολύ καλά θα κάνουν, αρκεί να μην κολλούν τους υπόλοιπους. Μη ξεχνάμε ωστόσο, πως μπορεί κάποιοι να διασκεδάζουν έχοντας κορονοιό, ωστόσο εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν και χάνουν την ζωή τους εξαιτίας του συγκεκριμένου ιού.

Οικογένεια στην Κρήτη λοιπόν νόσησε από κορονοϊό και αποφάσισε να το δει… αλλιώς, «διασκεδάζοντάς» το με βίντεο στο TikTok και τραγουδώντας «έχω κι εγώ».

Οικογένεια στην Κρήτη: «Ευτυχώς είχαμε κάνει τα εμβόλια, αυτό ήταν το πολύ σημαντικό»

Ειδικότερα, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νόσησαν παράλληλα και όπως είπε η μητέρα «ήταν εύκολο, γιατί το περάσαμε όλοι μαζί οικογενειακώς, κολλήσαμε όλοι μαζί και το περάσαμε καλά».

Από πλευράς του, ο πατέρας της οικογένειας λέει, μιλώντας στο Mega: «Ευτυχώς είχαμε κάνει τα εμβόλια, αυτό ήταν το πολύ σημαντικό» και πρόσθεσε πως «μόνο στα τεστ φαινόταν ότι είχαμε κορονοϊό».

Μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει τρίτη δόση στις 28 Δεκεμβρίου και κόλλησε την επομένη της Πρωτοχρονιάς.

Η οικογένεια δεν γνωρίζει από πού μπορεί να κόλλησαν καθώς κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων είχαν απομονωθεί. Μάλιστα, η μία κόρη, είχε νοσήσει ξανά τον Ιανουάριο του 2021 και έχει κάνει μία δόση του εμβολίου, ενώ τώρα ανέμενε να κάνει τη δεύτερη.

Η δεύτερη κόρη της οικογένειας έχασε την αναμνηστική δόση του εμβολίου λόγω νόσησης και μαζί με την αδερφή της είχαν την ιδέα να ανεβάσουν το viral βίντεο.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη