Το ξέρουν ελάχιστοι: Η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Άγη από τον «Παράδεισο των Κυριών»

Φαίη Σκορδά: Ποια είναι η σχέση της παρουσιάστριας με τον νεαρό ηθοποιό;

Αποκαλύψεις έγιναν στο σημερινό πρωινό και μπορούμε να πούμε πως μας κέντρισαν την προσοχή και αφορούν την Φαίη Σκορδά και νεαρό ηθοποιό.

Ο Νίκος Λεκάκης άρχισε να γίνεται γνωστός τηλεοπτικά μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», όπου έπαιζε τον εγγονό του Νέστορα, που ερωτεύτηκε τη Σοφούλα.

Φέτος, ο νεαρός ηθοποιός εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», εκεί όπου υποδύεται τον Άγη Μπουραντά. Ο Άγης, είναι γιος του Χριστόφορου. Έφυγε με το που ενηλικιώθηκε στο Λονδίνο για σπουδές τις οποίες, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Περνάει τον χρόνο του σε nightclub, μπουζούκια, πάρτι κι εκδρομές και έχει πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα. Έχει πολλές περιστασιακές σχέσεις και μία σταθερή φιλική σχέση «με προνόμια» με την κολλητή του φίλη, την Δάφνη, η οποία, παρόλο που το παίζει άνετη και μέλος της παρέας των αγοριών, είναι ερωτευμένη μαζί του και ζηλεύει τις νέες του γνωριμίες, δημιουργώντας του συνεχώς προβλήματα.

Όσα δεν ξέραμε για τη σχέση του Νίκου Λεκάκη από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά

Ο Νίκος Λεκάκης δεν μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, είχε αποκαλυφθεί πως γνωρίζεται προσωπικά με τη Φαίη Σκορδά μιας και ο ανιψιός του, είναι κολλητός φίλος του γιού της.

«Ο Νίκος είναι… είναι… τώρα πώς να το πω; Είναι προσωπικό. Έχεις ανιψιό έναν φίλο του Δημήτρη, τον Νικόλα. Είσαι ο θείος του Νικόλα. Σε λατρεύει ο ανιψιός σου», με εκείνον να απαντά, «Ναι, έχουμε τρομερή σχέση, τον αγαπάω πάρα πολύ τον μικρό και την μητέρα του βέβαια, την Αφροδίτη Φωτάκου. Ηθοποιός και αυτή, κυλάει το γονίδιο».

Related posts

Κρίσıμες ώρες τώρα γıα τον Δημήτρη Κόκοτα

Έπιασε το στέρνο του και σωριάστηκε μέσα στο γήπεδο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής – Σε σοκ ο πλανήτης

Επιτέλους χρήμα: 4 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους, μέσα στην εβδομάδα και δακρύζουν από χαρά