Το ζηλέψαμε όλοι: Το δέντρο που στόλισε η Ιωάννα Τούνη είναι χρυσό και λευκό και ακουμπάει το ταβάνι

Ιωάννα Τούνη: Δείτε σε φωτογραφίες το φανταστικό δέντρο της

Η Ιωάννα Τούνη στόλισε ένα πολύ εντυπωσιακό δέντρο στόλισε στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη και ανάρτησε σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram. Η Ιnfluencer και επιχειρηματίας χρειάστηκε να βρεθεί στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και επί τη ευκαιρία είπε μαζί με έναν φίλο της, τον Στέφανο, να το στολίσει ενόψει Χριστουγέννων.

O Στέφανος είναι διακοσμητής στο επάγγελμα και πάντα την συμβουλεύει για το σπίτι της και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να στολίσει το διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη χωρίς εκείνον.

Όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, το δέντρο της είναι το ίδιο με πέρυσι όπως και τα περισσότερα από τα στολίδια, μόνο που φέτος είπαν να δώσουν μία πιο χρυσαφένια πινελιά στον στολισμό του που ήταν πράγματι πολύ πλούσιο.

Χρυσές, λευκές και διάφανες μπάλες αλλά και πολλά πούπουλα στόλιζαν το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωτίστηκε στο τέλος και ήταν πράγματι… φαντασμαγορικό.

Το αποτέλεσμα άρεσε τόσο πολύ στην Ιωάννα που αμέσως θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της.

Η Ιωάννα Τούνη αυτό το διάστημα έχει αφοσιωθεί και στη διακόσμηση του παιδικού δωμάτιου στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη ώστε να έχει και εκεί τα απαραίτητα για το μωρό της μιας και τα ταξίδια της είναι συχνά και πυκνά με προορισμό την πόλη της. Εκεί άλλωστε δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και μέχρι πρότινος εκεί ζούσε, οπότε, εκτός από το σπίτι που μοιράζεται με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, έχει και το διαμέρισμα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Το σπίτι αυτό λοιπόν είναι καθ’ όλα έτοιμο για τις γιορτές και με το απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood που θα είναι και το τελευταίο που θα βιώσει χωρίς το μωράκι της που θα έρθει και θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Related posts

Σε απόγνωση η Ιωάννα Τούνη: «Κλαίει ασταμάτητα» λέει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το μωρό της

Το οριστικό «αντίο» από την Ιωάννα Τούνη: «Η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ»

«Είμαι μία αγελαδίτσα…» – Η Ιωάννα Τούνη μιλάει στους ακόλουθούς της, για την αλλαγή στην καθημερινότητα της

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Κάνω αποκλειστικό θηλασμό»

«Αλλάζει σιγά σιγά»: Η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο σπίτι στην Αθήνα, μαζί με τον γιο τους

Περήφανος μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας δείχνει την εξουθενωμένη Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους να κοιμούνται μέσα στο αμάξι

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το σώμα της 4 ημέρες μετά τον δύσκολο τοκετό: «Aυτή είναι η κοιλιά μου, με πονάει πολύ»

Η Ιωάννα Τούνη για τις δύσκολες στιγμές στον τοκετό της: «Άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού»

Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν: Η αλλαγή στο Instagram της Ιωάννας Τούνη λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της