Τόλης Βοσκόπουλος: Οι δύο μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι δύο μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή

Τόλης Βοσκόπουλος: Κόρη και σύζυγος, οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του

Τόλης Βοσκόπουλος: Το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:00, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τα έξοδα θα είναι δημοσίας δαπάνης, ύστερα από απόφαση του δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι δύο μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή

Στα 81 του «έφυγε» η μεγάλη φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο εκλιπών τραγουδιστής έφυγε στα 81 του, έχοντας γιορτάσει το 2018 τα 60 του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι. Πολλά από αυτά τα χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν το νούμερο 1 σε αμοιβές, αυξάνοντας μέσα στις δεκαετίες την προσωπική του περιουσία.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του, ύστερα από το οριστικό τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, ο ίδιος βρέθηκε σε κακή οικονομική κατάσταση.

Οι ρυθμίσεις των οφειλών του στο δημόσιο έγιναν πριν λίγα χρόνια. Ο ίδιος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια. Μοναδικοί κληρονόμοι του είναι η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία.

Η σύζυγός του και η κόρη του αποτελούν και τους μοναδικούς κληρονόμους των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του, αλλά και των ταινιών που πρωταγωνίστησε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν