Τόλης Βοσκόπουλος: Το Twitter τον αποχαιρετάει – «Καλό ταξίδι πρίγκιπα»

Τόλης Βοσκόπουλος: Το Twitter τον αποχαιρετάει - «Καλό ταξίδι πρίγκιπα»

Τόλης Βοσκόπουλος: Βροχή τα tweets που αποχαιρετούν τον μεγάλο τραγουδιστή

Τόλης Βοσκόπουλος: Ανείπωτη θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου, το πρωί της Δευτέρας. «Βροχή» έπεσαν τα tweets, για να τιμήσουν την σπουδαία ελληνική φωνή.

Ο μεγάλος τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς. Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, προκάλεσε πλήθος σχολίων, αφιερωμένα στον μεγάλο τραγουδιστή.

Άλλοι τον αποχαιρετούν με τη φράση «καλό ταξίδι πρίγκιπα», άλλοι σημειώνουν τη μεγάλη απώλεια για το ελληνικό τραγούδι και την ελληνική μουσική και άλλοι τον αποχαιρετούν με στίχους από τα τραγούδια του που ξεχώρισαν για δεκαετίες.

Ο μεγάλες τραγουδιστής αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1936 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Ήταν το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου (είχε 11 αδελφές). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο, σε ηλικία 18 ετών σε σκηνοθεσία Θάνου Τράγκα, το 1963. Τότε, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Βήμα-βήμα» του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα.

Είχε ένα εντυπωσιακό φάσμα συνεργασιών, ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μίμη Πλέσσα, του Άκη Πάνου, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Μάριου Τόκα, του Γιάννη Πάριου, του Γιώργου Κατσαρού, του Κώστα Βίρβου, του Φοίβου και πολλών άλλων.

Τόλης Βοσκόπουλος: Το Twitter τον αποχαιρετάει - «Καλό ταξίδι πρίγκιπα»

Δείτε τα tweets για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν