«Τον έχω γνωρίσει και μου φάνηκε γοητευτικός»: Οι αποκαλύψεις της Άννας Βίσση για το Βασιλιά Κάρολο

Άννα Βίσση: Τι είχε δηλώσει για την γνωριμία της με τον βασιλιά Κάρολο

Τον βασιλιά Κάρολο είχε γνωρίσει η Άννα Βίσση και πλέον εξομολογείται την εμπειρία της από εκείνη την ημέρα, περιγράφοντας τον βασιλιά.

Η τραγουδίστρια είχε δώσει το παρών στα γενέθλια του Κάρολου στο παρελθόν – Η γνωριμία τους και τα σχόλια που της έκανε.

Η Άννα Βίσση είχε παραβρεθεί σε ένα πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Κάρολου, πριν από περίπου 20 χρόνια, όπως αποκάλυψε. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε τραγουδήσει στον γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ το γενέθλιο τραγούδι.

«Του τραγούδησα το ‘Happy Birthday’ και -θα γελάσετε-, αλλά τότε τον είχα βρει και λίγο σέξι. Μου φάνηκε γοητευτικός, αλήθεια σου λέω», είπε γελώντας η Άννα Βίσση.

Περισσότερες δηλώσεις από την Άννα Βίσση για τον Κάρολο

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που τον βρήκε ελκυστικό και όπως ανέφερε, δεν ήταν η εμφάνισή του. «Τον βρήκα σέξι, γιατί για εμένα η εξυπνάδα είναι σέξι. Ήταν έξυπνος, έκανε ωραία σχόλια, με πλησίασε με έναν πολύ γοητευτικό τρόπο. Δεν ήταν το βασιλικό που με συνεπήρε. Βλακείες λέω, ήταν και αυτό», δήλωσε.

Britain’s King Charles looks on as procession with the coffin of Britain’s Queen Elizabeth arrives at Westminster Hall from Buckingham Palace for her lying in state, in London, Britain, September 14, 2022. REUTERS/Phil Noble/Pool

Τέλος, ανέφερε πως η εκδήλωση είχε γίνει σε ένα παλάτι δίπλα από το Μπάκιγχαμ, που γίνονταν διάφορα events. «Ήταν πολύ γλυκός μαζί μου, μου άρεσε», είπε κλείνοντας.

Τον Νοέμβριο του 2001, η Άννα Βίσση τραγούδησε στη Βρετανική Ακαδημία σε πάρτι που διοργανώθηκε για τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, από τη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή της Αθήνας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τις εργασίες της. Όπως ανακοινώθηκε τελικά, συγκεντρώθηκαν 825.000.000 δραχμές.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ