«Τον είπα φασιστικό όργανο και θα το προχωράω»: Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τόλμησε να πει όσα δεν είπε κανένας

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος ο παρουσιαστής με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου συμμετέχει, καθώς σχολίαζε τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίος δήλωσε πως η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη είναι η τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι της Πάτρας.

Σε απευθείας σύνδεση με τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σε επικοινωνία που είχε με τον ιερωμένο, ο πρώην μητροπολίτης άφησε αιχμές κατά των τηλεπαρουσιαστών, λέγοντας πως «άνθρωποι που δεν ξέρουν καν το Πάτερ Ημών, είναι δυνατόν να ερμηνεύσουν ένα θεολογικό κείμενο;». Παράλληλα, εμμένει στην αρχική του δήλωση, χωρίς να δώσει περαιτέρω έκταση.

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Αμβρόσιο

«Γιατί δίνετε λόγο στον παραλογισμό; Γιατί δεν βάζετε ένα φρένο; Γιατί δεν τον διασφαλίζετε και τον κάνετε καυσόξυλα στην πυρά;» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Ανδρέα, εσύ φταις για όλα. Πας και του λες ότι έχουμε παρερμηνεύσει. Αυτό δεν είναι παρερμηνεία».

«Τον είπα φασιστικό όργανο και θα το προχωράω όσο θα επιμένει σε έναν λόγο εκδικητικό, που καταργεί κάθε έννοια θρησκείας και δη χριστιανισμού. Όλη η χριστιανική διδασκαλία είναι στο «Αγάπα τον πλησίον» σου και στη συμπαράσταση του ανθρώπου. Να χάνεις το παιδί σου και να λες «φταίει ο διάολος, το καρναβάλι και η Πάτρα»; Ντροπή σας!», κατήγγειλε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι ούτε πνευματικό ζήτημα, ούτε τίποτα. Είναι ένα δόγμα σκληρό, απάνθρωπο, μισαλλόδοξο, που κλείνει τα μάτια και λέει: τώρα θα σου δείξω εγώ», σημείωσε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Με όλο τον σεβασμό, καλύτερα σε τέτοιες στιγμές, να σιωπούμε. Δεν εκτίθεται μόνο ο ίδιος αλλά εκθέτει και την εκκλησία» είπε με τη σειρά της, η Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό