Τον γνώρισε και από κοντά: Ο κούκλος 29χρονος τενόρος «εισβάλει» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Ένας έρωτας γεννιέται;

Ο κούκλος τενόρος που γοήτευσε τη Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και της έκανε έκπληξη. Παράλληλα, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθάρισει κάποια πράγματα on air.

Πριν δύο ημέρες, ο νεαρός τενόρος, Βασίλης Κούρτης, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή της να μιλήσει για την Eurovision και σήμερα εμφανίστηκε απρόσμενα στο πλατό του «Super Κατερίνα»!

«Λοιπόν, έχω βρει τον μπελά μου με σένα! Βγαίνεις εσύ στην εκπομπή και λέω “τι ωραίο παιδί” γιατί δεν σε είχα προσέξει και χάρηκα στη συνέχεια. Όταν από πάνω μου έλεγαν πως είσαι και τενόρος με μια πολύ σπουδαία πορεία, είπα μπράβο και έκανα λίγη πλάκα.

Θέλω να σου πω ότι μετά δέχθηκα άπειρα μηνύματα μίσους, από γυναίκες κυρίως, που στεναχωρήθηκα τόσο πολύ και έλεγα ότι εδώ ο κόσμος πεθαίνει και μπαίνουν για να βρίσουν. “Μιλφάρα”, “λυσάρα”, “πως την έπεσες έτσι”, “σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί”… Δηλαδή έφτασαν στο σημείο, όταν λέω σε ένα παιδί “τι ωραίο αγόρι που είσαι”, που το έχω πει άπειρες φορές και σε κορίτσια στον αέρα της εκπομπής, να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! Εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα, προς Θεού», είπε δειλά, ο Βασίλης Κούρτης στην παρουσιάστρια.

Απόσπασμα από την επίσκεψη του Βασίλη Κούρτη στη Κατερίνα Καινούργιου

Related posts

Μεγάλη νίκη για την Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο – Ανοίγει ο δρόμος για την δıκαίωση 57 ψuχών

Η πρώτη φωτογραφία της λατρεμένης ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Παγκόσμια αναταραχή: «Πeθαναν» τον βασιλιά Κάρολο – Τι συμβαίνει και δάκρυσε ο πλανήτης