Τον «μάνατζερ ράγκμπι» σήμερα δεν τον γνωρίζει ούτε ο Ντάνος: Αγνώριστος με άσπρα γένια, κοιλιακούς φέτες και πιο φουσκωμένος από ποτέ

Μάνατζερ ράγκμπι: Τον Πάνο Αργιανίδη από το Survivor δεν θα τον αναγνώριζε κανένας μας σήμερα

Σήμερα έχει γίνει αγνώριστος ο πολυσυζητημένος μάνατζερ ράγκμπι του Survivor 2017. Ούτε ο Ντάνος δεν θα τον αναγνώριζε.

Ο ίδιος «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό μέσα από το Survivor του 2017 και άφησε το στίγμα του στο ριάλιτι επιβίωσης με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αλλά και τα συνεχή ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Σήμερα δεν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά.

Το 2022, ο Πάνος Αργιανίδης συνεχίζει να ασχολείται με τον αθλητισμό και το ράγκμπι και είναι πια αγνώριστος. Τα μαλλιά και τα μούσια του έχουν «γκριζάρει» και του προσθέτουν γοητεία, ενώ το σώμα του είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που βλέπαμε στην τηλεόραση πέντε χρόνια πριν. Ο μάνατζερ ράγκμπι έχει γίνει ντούκι, καθώς γυμνάζεται καθημερινά.

Ως επάγγελμα στο Survivor δήλωνε προπονητής Rugby και personal trainer CrossFit. Επίσης, είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ.

Μάνατζερ ράγκμπι: «Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor ενώ έκανα χημειοθεραπείες» – Εξομολογείται για την μάχη με τον καρκίνο

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha ο Πάνος Αργιανίδης έχει αποκαλύψει τα εξής:

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια. Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας».

Έτσι είναι σήμερα ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor 2017

Ο πρώην παίκτης του Survivor πέντε χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο δεν απασχολεί συχνά τα μέσα.

Παρόλα αυτά, ο Πάνος Αργιανίδης είναι ιδιαιτέρως δραστήριος και στα social media αφού καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες του στις οποίες… μοιάζει άλλος άνθρωπος αφού έχει γυμναστεί πολύ και κάνει sixpack.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ