«Τον σηκώναμε να τον πάμε τουαλέτα»: «Τσακίζει κόκαλα» ο Αντρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες του Θάνου

Αντρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του

Ο Ανδρέας Μιρκούτσικος είχε σήμερα 1η Δεκεμβρίου, μία άκρως εξομολογητική διάθεση, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο παρουσιαστής διηγήθηκε κάποιες από τις στιγμές που βίωσε δίπλα στον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο, την περίοδο που εκείνος έδινε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, κατά το τελευταίο διάστημα της ζωής του.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρω πώς ήταν ο Θάνος. Εδώ ήταν τρεμάμενα τα χέρια του, τον σηκώναμε να τον πάμε στην τουαλέτα και οργάνωνε πράγματα. Το κεφάλι του ήταν δημιουργικό, νεανικό, σε οργασμό σκέψης, φαντασίας και ταλέντου».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συνέντευξη που τον έκανε έξαλλο

«Έδωσα μία συνέντευξη χθες και κάποια στιγμή έγινα έξαλλος γι’ αυτούς που λένε ότι ο Θάνος με τη δύναμη που είχε, το αξιοποίησε πολιτικά. Δεν ασχολήθηκε με την πολιτική, υπηρέτησε ένα υπουργείο Πολιτισμού, δεν θα αναλάμβανε τίποτα άλλο. Δεν ήταν κομματικό στέλεχος», σημείωσε ακόμη ο παρουσιαστής.

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή