Τον βλέπουν και λιώνουν οι γυναίκες: Μελαχρινός και μουσάτος – Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Δημήτρης

Μιχάλης Λεβεντογιάννης:

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχεο κλέψει φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Ο γοητευτικός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια σημειώνει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε 26 Ιουλίου 1986 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 2013. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο ίδιος έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Δημήτρη.

Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε τηλεοπτικές σειρές

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015 συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου της αστυνομικής σειράς “10η εντολή”.

Τη σεζόν 2015-2016 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ! στο Mega. Το 2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ANT1, Δίδυμα Φεγγάρια. Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά “Το Τατουάζ” στον Alpha και τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνίστησε ως Γιώργος Αθανασιάδης στη σειρά του Alpha, “Έρωτας Μετά”.
Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, “Αγγελική”, ως Μιχάλης Ζάχος, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» ως Δημήτρης Μαρκέτος.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ποιος είναι ο γοητευτικός αδερφός του πρωταγωνιστή

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μεγάλωσε σε μία αγαπημένη οικογένεια και έχει έναν ακόμα αδερφό, με τον οποίο μοιάζουν αρκετά. Ο Δημήτρης Λεβεντογιάννης είναι έναν χρόνο μικρότερος από τον ταλαντούχο πρωταγωνιστή του ΑΝΤ1 αλλά το ίδιο γοητευτικός με εκείνον.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον