«Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη» – H συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

by Τόνια Τζαφέρη

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Υδρα

Αποτελούν πλέον από τα αγαπημένα μας ζευγάρια της ελληνικής σκηνής, αφού παρά την ιδιωτικότητα τους, επιλέγουν να μοιραστούν τα πιο αξιόλογα στιγμιότυπα. Αυτά που αξίζει να ακουστούν και να ειπωθούν…
Λίγες μόλις ημέρες μετά τον πολιτικό τους γάμο στην Ύδρα, ο οποίος τελέστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι επέλεξε να μοιραστεί κάποιες στιγμές τους, από την πιο όμορφη ημέρα τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας λοιπόν, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία αφιέρωσε στην σύζυγο του Τόνια Σωτηροπούλου και πέρασε το πιο όμορφο και σημαντικό μήνυμα:

«Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη» – H συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

Τα λόγια του Κωστή Μαραβέγια για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση.

Δεν το περίμενα. Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.

Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας. Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας.

Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!

Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε.

Κωστής Μαραβέγιας: “Ζήστε παιδιά ζήστε”!

Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας.

Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη.

«Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη» – H συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότατα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.

Παιδιά και στα δικά σας.

Μόνο χαρές κι αγάπη».

«Τόνια υπέροχη σύζυγέ μου, υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη» – H συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν