«Τώρα κρύβεται και κάνει την πάπια – Έπρεπε να την πληρώσει»: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου on air κατά Μάνου Δασκαλάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά κατα του Δασκαλάκη

Μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, η Ρούλα πισπιρίγκου έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο με πολλούς να παίρνουν θέση στα γεγονότα.

Στην ΓΑΔΑ καταθέτει σήμερα εκτάκτως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ύστερα από το πόρισμα που βγήκε χθες και ανέφερε πως η Μαλένα και η Ίριδα – τα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου – πέθαναν με ασφυκτικό τρόπο.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφεραν την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο 30χρονος πατέρας δεν είχε καταλάβει ότι τα παιδιά του είχαν δολοφονηθεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε ξέσπασε: «Μιλάμε για τόσο βλάκα;

“Συγγνώμη τώρα θα το πω πολύ απλά. Τρία παιδιά να τα έχει δολοφονήσει – τα δύο με τα χέρια – και το άλλο όπως έφυγε και να μην έχει καταλάβει τίποτα; Και τώρα κρύβεται και κάνει πάπια; Θα πρέπει και αυτός να την πληρώσει.

«Τώρα κρύβεται και κάνει την πάπια – Έπρεπε να την πληρώσει»: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου on air κατά Μάνου Δασκαλάκη

Τι άντρας είναι αυτός; Δύο άνθρωποι ήταν μέσα η Ρούλα και η Δήμητρα, ποιος το έκανε; Το φάντασμα; Και αυτός μπήκε μέσα και δεν κατάλαβε τίποτα; Και κρύβεται τώρα; Αρκετό κουτόχορτο φάγαμε τόσο καιρό. Βγαίνει ένα πόρισμα που μιλάει για δολοφονία και ένας πατέρας είναι άφαντος και πέφτει από τα σύννεφα και δεν εμφανίζεται πουθενά. Κάτσε ρε δεν είχες καταλάβει τίποτα; Τίποτα;».

Τι άλλο δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών, σοκάροντας το πανελλήνιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των κοριτσιών, είναι προφυλακισμένη εδώ και λίγες εβδομάδες. Η 33χρονη γυναίκα κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Τώρα κρύβεται και κάνει την πάπια – Έπρεπε να την πληρώσει»: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου on air κατά Μάνου Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνήθιζε να γράφει πολύ συχνά στα κοινωνικά δίκτυα. Οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη αφού ήταν αρκετά αμφιλεγόμενες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δε δίσταζε να εκφράσει μέχρι και… κατάρες σχολιάζοντας δημοσιεύματα από υποθέσεις εγκλημάτων που διάβαζε στο διαδίκτυο.

Σε μία από την αναρτήσεις σχολίασε την είδηση ότι πατέρας σκότωσε στο ξύλο την κόρη του. «Έχετε ξεφύγει τελείως οι πατεράδες μου φαίνεται. Γιατί γίνεστε γονείς αφού δεν το αντέχετε; Δηλαδή αν είναι τη Τζωρτζίνα μου θα την είχε πνίξει στο χρόνο επάνω. Τι να πω ντροπή και αίσχος. Μπες κι εσύ φυλακή και θα καλοπεράσεις», ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο facebook.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν