Του έχει μεγάλη λατρεία: Η τρυφερή ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνης στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Τα γενέθλια του πατέρα της και η τρυφερή ανάρτηση

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ευριδίκη Βαλαβάνη αφού είχε τα γενέθλια του ο μπαμπάς της. Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση δεν παρέλειψε να του ευχηθεί.

Έτσι μπορεί να είναι μακριά του, αφού απολαμβάνει τις διακοπές της στη Γαύδο, αλλά δεν παρέλειψε να του ευχηθεί και να μοιραστεί και μια σπάνια φωτογραφία του, στην οποία τον βλέπουμε να κάνει κηπουρικές δουλειές.

Η ίδια συνεχίζει τα ταξίδια της, αδιαφορώντας για τις φήμες που την θέλουν να έχουν χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και να εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους..

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Η σπάνια φωτογραφία για τα γενέθλια του πατέρα της

Δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπαμπά της ο οποίος βρίσκεται στον αγαπημένο του κήπο και του έστειλε τις ευχές της.

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου», γράφει στην ανάρτησή της.

Αυτός είναι ο πατέρας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και πεθερός του Βασάλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και μάλιστα έχει δηλώσει πως είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής της.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και στέκονται πάντα στο πλευρό ο ένας του άλλου, ενώ καλή είναι η σχέση που έχει και με τον «γαμπρό» του Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο η αθλητικογράφος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση.

Στο περιοδικό People και στη Γωγώ Θωμά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποκαλύψει πώς σκεφτόταν να κάνει ένα τατουάζ αφιερωμένο στον πατέρα της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Θέλω να κάνω ένα τατουάζ για τον μπαμπά μου. Επειδή είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής μου, θέλω να κάνω κάτι που αφορά αυτόν, για να τον έχω συνέχεια πάνω μου»

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη