«Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;»: Μεγάλη χυδαιότητα στη Ζέτα Δούκα μετά τη δημοσίευσή της

Ζέτα Δούκα: Τρομερή χυδαιότητα από τον κόσμο στη δημοσίευσή της

Ζέτα Δούκα: Όλα  ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός επισκέφτηκα μια ταβέρνα/ εστιατόριο στο νησί της Κεφαλονιάς. Θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της, την άποψη της και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα παραλήρημα. Μια άκρως σεξιστική επίθεση δέχθηκε λοιπόν η Ζέτα Δούκα.

Πιο αναλυτικά σεξιστική επίθεση με άκρως υποτιμητικά και προσβλητικά μηνύματα δέχθηκε η Δούκα. Μετά τη δημοσίευση μιας κακής κριτικής σε εστιατόριο στην Κεφαλονιά.

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφθηκε το νησί του Ιονίου με την καλή φίλη και συνάδελφό της, Μαρία Ναυπλιώτου. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο απόλαυσαν τη σπάνια φυσική ομορφιά του τόπου και τη φιλοξενία των ντόπιων. Όσα έζησαν σε ένα εστιατόριο που έκατσαν για φαγητό τούς χάλασε τη διάθεση.

Η Ζέτα Δούκα δεν δίστασε μάλιστα να γράψει για την κακή της εμπειρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αποκαλύπτοντας πως βρήκε ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της, «μαρτυρώντας» πως πιθανότατα ήταν αποφάγια προηγούμενου πελάτη. Ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι το κατάστημα δεν ενημερώνει ποιες τροφές είναι από κονσέρβα.

Η ηθοποιός όχι μόνο δεν δέχθηκε τουλάχιστον μια ειλικρινή συγγνώμη από τους υπεύθυνους του εστιατορίου για την κακή εξυπηρέτηση, αλλά έγινε στόχος επίθεσης με υβριστικά μηνύματα και απίστευτες χυδαιότητες. Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην Τρίπολη, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;» τής έγραψαν, όπως και άλλα σεξιστικά και υποτιμητικά μηνύματα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τη Ζέτα Δούκα, την επομένη του περιστατικού δέχθηκαν λεκτική επίθεση όταν έκατσαν σε καφετέρια του νησιού, που όπως αποδείχθηκε ανήκει σε συγγενή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Related posts

Δακρυσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κóπnκε η μıσń μου ζωń, αuτó που έκαναν στον πατέρα μου θα το πλnpώσouν»

Έρχεται η εντυπωσιακή Ροζ πανσέληνος του Απριλίου – Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Διάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά – Έκλεισε και η Φαίη Σκορδά