Του «τσάκισε» τη ζωή: Ο θάνατος που λύγισε τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον βύθισε στο πένθος

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απώλεια της γιαγιάς του που τον «λύγισε»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές, ο οποίος αναδείχθηκε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων «Dream Show – the Music 2», στον οποίο ήταν μάλιστα ο νικητής.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι 38 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Πάτρα, στις 30 Ιουνίου του 1984.

Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μεγάλωσε με την γιαγιά του.

Η γιαγιά του, Μαρία Οικονομοπούλου «έφυγε» από την ζωή μετά το 2013 σε ηλικία 75 ετών από σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου με τη γιαγιά του, Μαρία

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ιδιαίτερα δεμένος μαζί της αφού για εκείνον ήταν μαμά και γιαγιά μαζί, μετά τον χωρισμό των γονιών του σε μικρή ηλικία. Μάλιστα, σε πολλές συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για εκείνη με τρυφερά λόγια.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικός FM 92,8 φανερά συγκινημένος και δακρυσμένος είχε αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά του χρόνια: «Ούτε ο πρώτος είμαι ούτε ο τελευταίος. Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για αυτό το θέμα, το έχω διαγράψει. Μεγάλωσα ένα μεγάλο διάστημα χωρίς του γονείς μου, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια, χρειάστηκε να δουλεύουμε όλοι, κάτι που με έκανε από μικρό πολύ δυνατό και ώριμο σε πολλά…. Εύχομαι όλα τα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές στην παιδική τους ηλικία, να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά και κοντά στην πίστη, στο Θεό και σε ό,τι αγαπάμε».

Related posts

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε μπροστά στη κάμερα: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Καθηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

«Φωτοτυπία» του Νίκου Οικονομόπουλου: Ο άγνωστος αδερφός του τραγουδιστή που ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για τη Πίστη του: Πιστεύω πολύ στον Θεό και ας με λέτε γραφικό

Ο άγνωστος αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου: Ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

Σαν «φωτοτυπία» του τραγουδιστή: Ο «άγνωστος» αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου που ζει μακριά από την Αθήνα και δουλεύει νύχτα

Η Βίκυ Κάβουρα αποκαλύπτει: «Θέλω οι πρώην μου να είναι καλά και να προχωράνε στη ζωή τους»

Ερωτευμένος ξανά o Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά