Τουλάχιστον ανήθικο: Η φωτογραφία με τον Μπραντ Πιτ που διέρρευσε η Τζολί όταν ήταν ακόμα με την Άνιστον

Tζολί: Διέρρευσε φωτογραφία με τον Πιτ στους παπαράτσι για να τον χωρίσει από την Άνιστον

Μπορεί να βρίσκονται στα δικαστήρια εδώ και 6 χρόνια προσπαθώντας να μοιράσουν τις περιουσίες τους μετά το διαζύγιο, ωστόσο έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύψεις φωτιά.

Ήταν το 2005 όταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί να έχει σχέση με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον έσκασαν σαν «βόμβα».

Τελικά αποδεικνύεται πως υπήρχε σχέδιο… Στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone» ο Γιαν Βένερ αποκαλύπτει πως πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Τζολί με τον Πιτ κρυβόταν η ίδια η ηθοποιός.

Η νέα αποκάλυψη για την Τζολί και το ταξίδι στην Κένυα

Οπως αναφέρει, την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του US Weekly, ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν έλαβε ένα τεράστιο φιλοδώρημα από την Αντζελίνα Τζολί για να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της με τον Μπραντ Πιτ, κατά την πρώτη τους «κρυφή έξοδο». Η ηθοποιός έδωσε στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που διέμενε με τον Μπραντ Πιτ στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον. Μάλιστα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα, που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

«Έλαβε την πληροφορία ότι η Τζολί βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Μπραντ Πιτ. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Μπραντζελίνα», γράφει ο Βένερ.

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά