«Τους δίνω ευχή και κατάρα»: Η απάντηση του Πασχάλη 16 χρόνια μετά, για το στιγμιαίο λάθος

by Newsroom i-diakopes.gr
«Τους δίνω ευχή και κατάρα»: Η απάντηση του Πασχάλη 16 χρόνια μετά, για το στιγμιαίο λάθος

Πασχάλης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν

Ο Πασχάλης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίφημη φράση που χρησιμοποιήσε στο παρελθόν και τον στιγμάτισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τις σκέψεις του γύρω από τη φράση «στιγμιαίο λάθος» που είχε χρησιμοποιήσει, για να σχολιάσει την εξωσυζυγική του σχέση με την Ουρανία Τουτουντζή και την αναγνώριση του παιδιού.

«Το στιγμιαίο λάθος είναι όπως το είπα ακριβώς στιγμιαίο λάθος δικό μου, το δικό μου με κεφαλαία γράμματα. Παρερμηνεύτηκε και μεταφέρθηκε σε ένα παιδί. Αν είναι δυνατόν. Να χαρακτηρίσω εγώ ένα παιδί στιγμιαίο λάθος. Όλοι οι ανέντιμοι θα έλεγα, δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής το μεταφέρανε έτσι και είμαι πολύ θυμωμένος, όπως καταλαβαίνεις με αυτό. Στιγμάτισαν οι ίδιοι ένα παιδί και είναι ντροπή τους! Για εμένα δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που κάνανε να το κουβαλάνε στη ζωή τους όλοι. Τους δίνω ευχή και κατάρα γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένος» τόνισε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης.

«Τους δίνω ευχή και κατάρα»: Η απάντηση του Πασχάλη 16 χρόνια μετά, για το στιγμιαίο λάθος

Ο Πασχάλης για τα πυρά που δέχθηκε

Όσον αφορά στα «πυρά» που δέχτηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε όλο αυτό το κύμα αντιδράσεων: «Ο χρόνος πάντα είναι αυτός που δικαιώνει τον αδικημένο και τιμωρεί το άδικο. Ακόμη ο χρόνος δεν τελείωσε, ο χρόνος προχωράει και κάποια στιγμή όλα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα».

Μιλώντας για τη σύζυγό του, Αλίκη, που όπως τόνισε είναι ο άνθρωπος της ζωής του ανέφερε: «Όλα τα συζητάω με την Αλίκη μου που είμαστε μαζί από το 1967. Καταρχήν ξέρουμε ότι είναι και δικηγόρος, δεν είναι απλά νοικοκυρά. Από όταν θυμάμαι που σκεφτόμουν την αναζήτηση συντρόφου για να κάνω οικογένεια, ήθελα πάντα να έχω δίπλα μου μια έξυπνη γυναίκα, με προσωπικότητα και πρωτοβουλίες και όχι μια γυναίκα που να της λέω σήκω και να σηκώνεται ή κάτσε και να κάθεται. Αυτό μου άρεσε και ήμουν τυχερός που το βρήκα»

Προτεινόμενα