Τους έκανε να παραμιλάνε στη Μύκονο: Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και το Instagram “έπεσε”

Τους έκανε να παραμιλάνε στη Μύκονο: Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη που ξετρέλανε τους πάντες

Στο νησί των ανέμων περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια περνάει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο από την ίδια να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω σε ένα γιοτ. Υπενθυμίζεται, ότι υπάρχουν φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια ξανά ζευγάρι με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και η Αγγελική Ηλιάδη με την παρακάτω φωτογραφία… αποδεικνύει για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Mετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου η τραγουδίστρια γνώρισε μέσα από την «Φάρμα» τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και παραμένουν αχώριστοι μέχρι και σήμερα.

Στις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, όπως και στην πρόσφατη έξοδό τους στα μπουζούκια όπου τραγουδούσε ο Νίκος Οικονομόπουλος όπου τους είδαμε χέρι – χέρι και ξετρελαμένο τον ένα με τον άλλο.

Η ανάρτηση της Ηλιάδη με μαγιό που «έβαλε φωτιά» στο Instagram
Aνέβασε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος. Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα , η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τόσο τα likes, όσο και τα σχόλια έπεφταν βροχή από τους χιλιάδες ακόλουθους της Αγγελικής Ηλιάδη, οι οποίοι… τα είδαν όλα με την εν λόγω φωτογραφία!

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδης με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μύκονο – Έπεσαν βροχή τα likes

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί