«Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε…»: Νέο βίντεο Πετράκου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

by Τόνια Τζαφέρη

“Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται”

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός εχθές Τρίτη σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας και της νέας μετάλλαξης, έχουν φέρει πλήθος αντιδράσεων και ξεσπάσματα. Σε αυτά τα ξεσπάσματα δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτό του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου. Ο οποίος από την αρχή της πανδημίας έχει δείξει έντονο αρνητισμό τόσο στην πανδημία, στην διαχείριση της από την κυβέρνηση και κυρίως στα εμβόλια. Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε τα μέτρα της κυβέρνησης για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

«Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε…»: Νέο βίντεο Πετράκου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σε νέο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook, καταφέρθηκε εναντίον του μέτρου της κυβέρνησης για επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, υποστηρίζοντας ότι «έχουμε επίσημα δικτατορία».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι», ανέφερε ο Πετράκος και συμπλήρωσε:

«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν