Τους κοιτούσαν όλοι στο δρόμο: Η βόλτα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την κούκλα αδερφή του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές της γενιάς του, που ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο του όσο και για την εμφάνισή του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποτελεί έναν από τους Έλληνες καλλιτέχνες που σπάνια μιλάνε για την προσωπική τους ζωή ή μοιράζονται στα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Έτσι, λίγοι γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την αδερφή του Κατερίνα και τον αδερφό του Παύλο, είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Αργυρού ζει στην Ολλανδία, ωστόσο, πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες. Είναι επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του Nyenrode και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης ενώ κάνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζει μία εκστρατεία για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και για το περιβάλλον, με τον γνωστό τραγουδιστή να στηρίζει το κάθε της βήμα.

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε όντας αχώριστος με τα δύο του αδέρφια, την Κατερίνα και τον Παύλο, οι οποίοι όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είναι οι καλύτεροι φίλοι του.

«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του σχετικά με το θέμα.

Ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τα δύο αδέρφια, να κάνουν μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με total black εμφάνιση. Η Κατερίνα Αργυρού φορούσε μαύρο κοστούμι και ο αδελφός της μαύρο σακάκι, μαύτη μπλούζα και ένα μπλε τζιν.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα