Τους στηρίζουν και στα δύσκολα και στα εύκολα: Οι γυναίκες πίσω από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας που σάρωσε στο Eurobasket 2022

Eurobasket 2022: Ποιες είναι οι γυναίκες των παικτών της Εθνικής ομάδας

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, αποθεώθηκε φέτος στο Eurobasket 2022. Όλη η Ελλάδα υποκλίθηκε μπροστά στον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη και στη χρυσή 12άδα για την προσπάθειά τους, παρά το γεγονός ότι το ταξίδι τελείωσε τον αγώνα με τη Γερμανία, το βράδυ της Τρίτης 13/9.

Ωστόσο, οι πιο πιστοί ακόλουθοι, που σε κάθε επιτυχία ή αποτυχία είναι εκεί για να τους στηρίξουν είναι οι γυναίκες της ζωής τους!

Αυτές είναι οι γυναίκες των παικτών της Εθνικής ομάδας

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας – Δημήτρης Ιτούδης

Ο 52χρονος σήμερα προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης το 2002 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαρία και κουμπάρο τον διάσημο Σέρβο προπονητή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ λίγα χρόνια αργότερα βάφτισαν και την κόρη τους, Αλεξάνδρα. Στήριγμά του σε όλους τους αγώνες, η γοητευτική Μαρία πρόσφατα έκανε μάλιστα και έκπληξη στον άνδρα της ζωής της για τα γενέθλιά του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο αγαπημένος Γιάννης όλων των Ελλήνων έχει καταφέρει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, σημειώνοντας ρεκόρ πόντων με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Μεγαλύτερη θαυμάστριά του η σύντροφός του Μαράια Ρίντλσπριγκερ, με την οποία και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά μακριά από τα media την προσωπική του ζωή, απολαμβάνοντας την απόλυτη ευτυχία με τα αγγελούδια του.

Αρκετές φορές η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη της προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσα από τις αναρτήσεις της και τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media, όπως αντίστοιχα κι εκείνος έχει μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας είναι εδώ κι αρκετά χρόνια σε σχέση με την Αγγελική Μπίχτα, με την οποία ζουν μια όμορφη καθημερινότητα.

Πριν από ένα χρόνο μάλιστα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τη γέννηση της κόρης τους, η οποία ήρθε στον κόσμο και άλλαξε τις προτεραιότητές τους. Τα καλάθια που πετυχαίνει ο Κώστας Παπανικολάου, αναμφίβολα, θα τα αφιερώνει στις δύο γυναίκες του!

Eurobasket 2022: Αυτές είναι οι γυναίκες που συνοδεύουν τους αθλητές της Εθνικής ομάδας μπάσκετ

Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα media την προσωπική του ζωή δίπλα στην σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού.

Ο 32χρονος μπασκετμπολίσας τον Ιούνιο του 2021 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, ενώ τέσσερις μήνες μετά υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι. 

Ο ίδιος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο κατά καιρούς μοιράζεται τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα, με τις γυναίκες της ζωής του, δείχνοντάς μας τις όμορφες στιγμές τους.

Νικ Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης έχει βρει το “άλλο του μισό” στο πρόσωπο της αγαπημένης του, Τίφανι Άλτμαν. Το ζευγάρι είναι μαζί από την εποχή που πήγαιναν… σχολείο στο Lake Howell High School στο Winter Park της Florida και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν ένα γιο που γεννήθηκε το 2013 και έτσι συμπληρώθηκε η ευτυχία τους. Σήμερα, ο 9χρονος γιος του Νικ Καλάθη θα απολαμβάνει από την κερκίδα την προσπάθεια του πατέρα του και θα είναι υπερήφανος!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο 28χρονος Γιαννούλης Λαρεντζάκης εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας Γεωργοπούλου. Ο νεαρός ουκ ολίγες φορές έχει δείξει τον έρωτά του για την αγαπημένη του, αναρτώντας στιγμιότυπα από ρομαντικές εξόδους ή κοινά τοτς ταξίδια!

Γιώργος Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ζευγάρι με την Σοφία Ακριτίδου με την οποία μετρούν δύο χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, με την εντυπωσιακή μελαχρινή να κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media με τον σύντροφό της.

Όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ της Real Life ο Γιώργος Παπαγιάννης και η Σοφία Ακριτίδου γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και δέθηκαν περισσότερο κατά την περίοδο της καραντίνας… Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και τα πρώτα βήματα προς την επισημοποίηση έχουν γίνει.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη