Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Κακοσαίος: Η βραδινή έξοδος, οι αγκαλιές και τα φιλιά με νεαρή καλλονή κοπέλα

Γιώργος Κακοσαίος: Ο νέος έρωτας και τα τρυφερά στιγμιότυπα στα μπουζούκια

Ένας από τους νέους καλλιτέχνες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού είναι ο Γιώργος Κακοσαίος. Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή όμως ο φωτογραφικός φακός του gossip tv τον έπιασε σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Μπορεί ο Γιώργος Κακοσαίος τα τελευταία χρόνια να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα νέων καλλιτεχνών αλλά είναι ελάχιστα τα πράγματα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2000, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.90. Είναι ο δεύτερος από τα πέντε αδέρφια του. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κάνει ήδη αρκετά πράγματα στο βιογραφικό του και έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Ο νεαρός τραγουδιστής πριν από μερικά βράδια βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου εμφανίζεται ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, και δεν ήταν μόνος του. Στην παρέα των φίλων του ένα πρόσωπο είχε την ολοκληρωτική προσοχή του. Μια νεαρή πανέμορφη ξανθιά κοπέλα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους «συνέλαβε» αγκαλιασμένους να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να παρασύρονται σε τρυφερές στιγμές από τα ερωτικά τραγούδια του πατέρα του.

Ο Γιώργος Κακοσαίος πριν από μερικούς μήνες πάντως είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ««Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια».

Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας….

Ο Γιώργος Κακοσαίος μαζί με την σχέση του

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί