Τρελαμένη η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν τη γέννα: «Θα γεννήσω στους 5 δρόμους, την ξέρω την τύχη μου»

Ιωάννα Τούνη: Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της η instagrammer

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους. Η Instagrammer βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε πως ζει δύσκολες στιγμές, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε απόγνωση.

Το ζευγάρι θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Αν και η απόσταση που τους χωρίζει αυτό το διάστημα είναι μεγάλη, καθώς η Instagrammer ζει στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αθήνα, οι δυο τους δεν βλέπουν κανένα εμπόδιο μπροστά τους.

Άλλωστε, συνεχώς ταξιδεύουν για να δουν ο ένας τον άλλο, αλλά και να τακτοποιήσουν ενδεχόμενες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα είναι η τελευταία φορά που θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αφού μπαίνει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Δεν ξέρω πώς καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά, πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω, γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ», ακούγεται να λέει σε βίντεο που ανήρτησε σε insta story, ενώ πάνω σε αυτό έγραψε: «Εγώ θα γεννήσω στους πέντε δρόμους, την ξέρω την τύχη μου».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν