Τρέλανε μέχρι και τον Κουτσόπουλο: Η 47χρονη Θεά που μάγεψε τους κριτές και πέρασε απευθείας στο σπίτι

by Τόνια Τζαφέρη

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Εντυπωσιάστηκε με τις μαγειρικές ικανότητες της 47χρονης

Το Μάστερ σεφ ξεκίνησε δυναμικά και φέτος με τους κριτές να επιλέγουν τους υποψήφιους με τα καλύτερα πιάτα που αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση μέχρι να κατακτήσει ένας και καλύτερος τον τίτλο του Έλληνα/ Ελληνίδας Μάστερ σεφ.

Η 47χρονη Βασιλική που γνωρίσαμε στην πρώτη audition του φετινού MasterChef έχει μια ιστορία έτοιμη για ταινία ή βιβλίo.

Τρέλανε μέχρι και τον Κουτσόπουλο: Η 47χρονη Θεά που μάγεψε τους κριτές και πέρασε απευθείας στο σπίτι

Παντρεύτηκε, γέννησε ένα κορίτσι, χώρισε, παντρεύτηκε ξανά, έκανε δεύτερη κόρη και όταν αυτή έγινε 3 ετών, ο άντρας της πέθανε. Σε ηλικία 35 ετών, με δύο παιδιά, ένα 3 ετών κι ένα έφηβο, η Βασιλική έμεινε να δουλεύει και να προσπαθεί μόνη της, μέχρι που μια μέρα απολύθηκε και δεν της έμειναν πολλές επιλογές. Τα τελευταία 9 χρόνια έχει μια δική της επιχείρηση, ένα κέντρο αισθητικής, και για να αντεπεξέλθει στο MasterChef, έχει προσλάβει μια κοπέλα.

Αποφάσισε λοιπόν να δει που θα την πάει η μαγειρική της κι έτσι βρέθηκε στο ριάλιτι του Star.

Η 47χρονη Βασιλική που εντυπωσίασε στον διαγωνισμό μαγειρικής

Η παραγωγή επέλεξε να την προβάλλει στην πρώτη κιόλας εκπομπή και δικαιολογημένα. Όχι μόνο γιατί είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος και φέρει αυτή την ιστορία, αλλά και γιατί κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με τρόπο που ούτε η ίδια δεν τον περίμενε.

Τρέλανε μέχρι και τον Κουτσόπουλο: Η 47χρονη Θεά που μάγεψε τους κριτές και πέρασε απευθείας στο σπίτι

Η 47χρονη Βασιλική μαγείρεψε συκώτι με μήλο και μπέικον και έκανε ένα πιάτο εστιατορικό που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πιάτο τελικού. Οι τρεις κριτές το δοκίμασαν, ο Σωτήρης Κοντιζάς κάποια στιγμή όπως το έτρωγε έβαλε τα γέλια κι εκεί της κόπηκαν τα πόδια. Όταν κιόλας αργότερα της είπε ότι δεν θα πάρει τρία «Ναι» από τους κριτές, θεώρησε πως δε θα συνεχίσει.

Όμως ο Κοντιζάς της έκανε την ανατροπή και της έδωσε τη χρυσή καρφίτσα του, που από φέτος έχει δικαίωμα να δώσει μία φορά ο κάθε κριτής. Έτσι, θα μπει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo