Τρέξτε να παίξετε Τζόκερ και λαχεία: 3 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου

by Newsroom i-diakopes.gr
Τρέξτε να παίξετε Τζόκερ και λαχεία: 3 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου

Κριός

Τον μήνα αυτόν φαίνεται να δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά ωστόσο θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σας να είσαστε συγκροτημένοι και μην κάνετε ανοίγματα ώστε να έχετε άνεση την περίοδο των εορτών. Τα αισθηματικά σας θα αρχίσετε να τα βλέπετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας γιατί από την μια θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερες δεσμεύσεις αλλά από την άλλη θα υπάρχει και διάθεση για περιπέτειες. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια με τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε προς το τέλος του μήνα.

Ταύρος

Πριν το κλείσιμο της χρονιάς αυτής θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τις εκκρεμότητες σας και να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε. Στα εργασιακά σας δεν είναι ευνοϊκές οι μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε τις ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε γι’ αυτό προετοιμάστε τώρα κατάλληλα το έδαφος και μετά προχωρήστε. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε χρήματα που περιμένατε και έτσι θα κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας την περίοδο των εορτών. Η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σταθεροποιείται καθώς η Αφροδίτη διανεύει το ζώδιο του Σκορπιού. Όσοι έχετε ξεκαθαρίσει τα προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας και μπορείτε τώρα να κάνετε μια καινούρια αρχή μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι πάνω σε μια μετακίνηση θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας επηρεάσει.

Τρέξτε να παίξετε Τζόκερ και λαχεία: 3 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου

Δίδυμοι

Ο Δεκέμβριος θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη την περίοδο των γιορτών και σας βοηθά να κερδίσετε υποθέσεις που εκκρεμούν, ή να ισορροπήσετε τα έξοδα με τα έκτακτα έσοδα που θα έχετε. Ο Άρης επίσης από τον Τοξότη έχει βαλθεί να εξαφανίσει το μέτρο που είχατε σκεφτεί να βάλετε στα προσωπικά και αισθηματικά σας, όπως και να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε κάποιο σημαντικό περιβάλλον. Ο Κρόνος όμως από τους Ιχθύς δεν επιτρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά στο συναίσθημα, αλλά να υπολογίσετε και στην πρακτική σας καθημερινότητα. Οι γιορτές προβλέπονται ποικίλες και ενδιαφέρουσες.

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος είναι ενδιαφέρων μήνας όμως δεν πρέπει να πιστέψετε σε υποσχέσεις και σε ωραία λόγια που θα ακούτε αλλά να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σα, κυρίως σαν προοπτική, αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα και να κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Αντίστοιχα θα πρέπει να προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε στα οικονομικά σας ιδιαίτερα αν βρίσκεστε στο μέσο κάποιων διακανονισμών για να έχετε στο τέλος θετική έκβαση. Στα αισθηματικά σας καλό θα είναι να είσαστε επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε γιατί μπορεί πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε λάθη.

Λέων

Τον Δεκέμβριο προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και έξοδα κυρίως κατά την περίοδο των εορτών. Στα εργασιακά σας είναι ευνοϊκή περίοδος για συζητήσεις και επαφές με κόσμο που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση της καριέρας σας. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα για να του διαλύσετε τις υποψίες και τις αμφιβολίες. Γίνετε πιο τρυφεροί και πιο ρομαντικοί και εκφράστε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν γιατί μόνο θα αποκτήσει εμπιστοσύνη και πάλι σε σας. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε με εφήμερες και περιστασιακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σοβαρό.

Παρθένος

Αυξημένες υποχρεώσεις και πολλές ευθύνες σας περιμένουν και τα πράγματα θα είναι δύσκολα για σας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί αρνητικά, αντιθέτως πιέστε τον εαυτό σας να κινηθεί δυναμικά αντιμετωπίζοντας τις διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν με επιτυχία. Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Αισθηματικά, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Ερωτικά, θα αρχίσει να πνέει νέος άνεμος και, όσο διστακτικοί και αν είστε στην αρχή, άλλο τόσο δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη συνέχεια.

Ζυγός

Το μήνα των Χριστουγέννων θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε ορισμένους τομείς γι’ αυτό δεν πρέπει να ασκήσετε πίεση στο περιβάλλον σας για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να τις διορθώσετε. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό είναι θετικά διακείμενη στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Διαχειριστείτε με προσοχή τα έσοδά σας και μη