Τρικούβερτο γλέντι για τον Σάκη Ρουβά: Παντρεύτηκε ο αδερφός του, Νίκος

by Εύα Ζαχαριάδη

Τρικούβερτο γλέντι για τον Σάκη Ρουβά: Γάμος και ευτυχία για τον αδερφό του Νίκο

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, Νίκος, αποκάλυψε τα χαρούμενα μαντάτα. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αφροδίτη. Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στον γάμο και για όσους του ευχήθηκαν.

«Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο ετεροθαλής αδερφός του τραγουδιστή

Τρικούβερτο γλέντι για τον Σάκη Ρουβά: Παντρεύτηκε ο αδερφός του, Νίκος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ενώ ο Νίκος Ρουβάς ανέφερε πως σύντομα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, όπου θα παρευρεθούν όλοι οι συγγενείς, μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες τους.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας!!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry) Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρουβάς στο κείμενό του, το οποίο συνόδευσε με μία φωτογραφία του στην οποία ποζάρει φορώντας μία μπλούζα που αναγράφει «μόλις παντρευτήκαμε»!. 

Η ανάρτηση του Νίκου Ρουβά για τον γάμο του – Παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη

Τρικούβερτο γλέντι για τον Σάκη Ρουβά: Παντρεύτηκε ο αδερφός του, Νίκος

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δύο αδερφούς, από τον γάμο του πατέρα του Κώστα με τη μητέρα του Άννα Μαρία Παναρέτου, τον Βασίλη και τον Απόστολο. Στη συνέχεια ο πατέρας του παντρεύτηκε ξανά κι από τον δεύτερο του γάμο απέκτησε τον Νίκο Ρουβά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν