Τρισευτυχισμένη η Αθηνά Ωνάση: Ήρθαν τα χαρμόσυνα νέα που περίμενε τόσα καιρό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αθηνά Ωνάση: Επιτέλους δικαίωση για την χρυσή κληρονόμο

Ο πιο άσχημος χωρισμός της showbiz ήταν της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο. Η σκληρή μάχη που έδωσαν στα δικαστήρια είχε γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του κόσμου. Οι απιστίες του Αλβάρο κατάφεραν να μην δώσουν στον Βραζιλιάνο τα εκατομμύρια που ζητούσε.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει, μετά από ένα θυελλώδες διάστημα μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Bunte», ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά», αν και οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

Αθηνά Ωνάση: Ο κόκκινος φάκελος με τα αδιάσειστα στοιχεία για την απιστία του Αλβάρο

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η χρυσή κληρονόμος παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο, τον οποίο της τον είχε δώσει ο επί σειρά ετών συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ.

Η Αθηνά Ωνάση είχε στοιχεία για τις απιστίες του Αλβάρο

Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Αρβάρο, τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα και οι δικηγόροι του Αλβάρο γνώριζαν ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, ότι ο πελάτης τους ήταν άπιστος και ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους της και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ο Αλβάρο ζητούσε, εκτός από 11 εκατομμύρια, που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά, με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια.

Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει είναι άγνωστο, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε