Τρομακτικό ατύχημα στο Survivor: Παίκτρια «έσκασε» σε σκαλοπάτι από μεγάλο ύψος

Survivor: Η γυναίκα έπεσε με το πρόσωπο σε ένα από τα σκαλοπάτια

Στο τούρκικο Survivor φαίνεται πως διαδραματίζονται σκηνές που κόβουν την ανάσα των τηλεθεατών. Πιο συγκεκριμένα μία κοπέλα φαίνεται να έπεσε από μεγάλο ύψος με το πρόσωπο και η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο γνωστό παιχνίδι με το βαγονάκι, η γυναίκα δεν προλαβαίνει να ανέβει στο όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει με το πρόσωπο σε ένα από τα σκαλοπάτια.

Survivor: Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της

Η κοπέλα έφυγε έχοντας τις αισθήσεις αλλά κρατούσε το πρόσωπο της, καθώς τραυματίστηκε πολύ άσχημα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο προβλήθηκε μόλις πριν λίγες μέρες. Βέβαια είναι σημαντικό να τονισθεί πως στο ελληνικό φορμάτ δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο αγώνισμα, αλλά το βαγόνι έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δοκιμασίες.

Είναι γνωστό βέβαια πως στο τουρκικό Survivor οι δοκιμασίες είναι πιο απαιτητικές, συγκριτικά με τα υπόλοιπα Survivor που διοργανώνονται στον Άγιο Δομινικό. Να σημειώσουμε πως η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και απέφυγε τα χειρότερα.

Related posts

Έκλεψε τη παράσταση ο Χανταμπάκης: Οι παραφωνίες των παικτών του Survivor και ο παίκτης που έγινε Ρουβάς με φούστα Valentino

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor All Star: Οι 4 παίκτες που επικοινώνησαν με την οικογένεια τους

Έξαλλη η Βρισηίδα ενώ ο Μαρτίκας είναι στο Surivor: «Ο Θεός βλέπει, προτιμώ να μείνω μόνη, ο καθένας να βρει αυτό που αξίζει»

Έξαλλος ο Ατζούν με τους παίκτες του Survivor: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών φέτος»

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor: Δυσάρεστα τα νέα για την Αφροδίτη Σκαφίδα, βγαίνει εκτός παιχνιδιού

Ούτε χρήματα, ούτε φαγητό: Ο Ηλίας Γκότσης «κάρφωσε» τι έκλεψαν οι Survivors από το σπίτι του Ατζούν

Άνω-κάτω στο Survivor: Αλλάζουν και πάλι οι ομάδες, ποιοι είναι οι 3 παίκτες που μετακινούνται

Ο Κώστας Κοκκινάκης για Survivor: «Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο με τον Βασάλο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα»

Το παραδέχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης: «Η παραγωγή μας έδινε να φάμε ακόμα κι αν χάναμε στα αγωνίσματα»