Τρόμος στην κριτική επιτροπή – «Δεν έχω ξανακούσει πιο παράφωνο πράγμα» από την Σάσα Σταμάτη

by Τόνια Τζαφέρη

Ρεσιτάλ φαλτσαρίσματος από τη Σάσα Σταμάτη 

Μια ερμηνεία μέσα από την ψυχή της πραγματοποίησε η Σάσα Σταμάτη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη στο J2US, αλλά μάλλον η σκηνική της παρουσία και η φωνή της δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως πολλοί θα ήθελαν.

Τραγούδησε το «Ποια θυσία» της Άντζελας Δημητρίου και σάρωσε τη σκηνή, με την κριτική επιτροπή να δείχνει τρομαγμένη στο τέλος από αυτό που άκουγε.

«Ήθελα να το πω δημόσια. Είναι βιωματικό το τραγούδι, το ζεις ή δεν το ζεις», είπε η Σάσα Σταμάτη και τον λόγο προσπάθησε να πάρει η Μαρία Μπακοδήμου: «Μου έλειψε ο Θέμης. Μπορεί σε αυτό το ζευγάρι να μοιράζετε καλύτερα το τραγούδι. Δεν θέλω να φύγετε γιατί δεν θέλω να φύγει ο Θέμης. Εκμεταλλεύσου το».

Τρόμος στην κριτική επιτροπή – «Δεν έχω ξανακούσει πιο παράφωνο πράγμα» από την Σάσα Σταμάτη

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Φασουλής της τόνισε: «Δεν έχω ξανακούσει πιο παράφωνο πράγματα. Χρόνια σου πολλά. Είσαι υπέροχη και τόσο φάλτσα όσο δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι θαυμαστής σου».

Από την άλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου χαρακτήρισε «ήρωα» τον Θέμη Αδαμαντίδη. «Πρέπει να αφήσεις τα καμώματά σου και να κάνεις κάποια άλλη. Αυτό δεν είναι θέμα, είναι ανάθεμα», είπε, με τη Σάσα Σταμάτη να αποδέχεται την κριτική με χαμόγελο και πολύ χιούμορ, όπως πάντα.

Δείτε την χθεσινή εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη στον J2US

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν