«Τσακίζει» κόκαλα η μητέρα που έχασε το παιδί της: «Θέλω να πεις της μάνας μου οτι δεν μπορώ να την βλέπω να βρέχεται απο την βροχή και…»

Αληθινή εξομολόγηση: Ραγίζει τις καρδιές μας η εξομολόγηση μιας μητέρας

Μία γυναίκα μίλησε ανοιχτά για την ιστορία της. Πρόκειτια για μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, που έχασε το ένα της παιδί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, οταν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

«Πάντα είχα την πίστη μου όμως όχι όπως τώρα. Πριν 3 χρονια εγινε ενα δυστύχημα ο γιος μου 16 ετων ήταν συνοδηγος… σκοτώθηκε. Ευτυχώς ο οδηγος δεν έπαθε τίποτα. Εγω ενιωθα χαμενη ηταν το δευτερο παιδι μου του ειχα πολυ αδυναμια ηταν ξεχωριστος ακουγε οτι του λεγα και δεν αντιδρουσε. Δυστυχως εχασε την ζωη του. Εγω σαν μανα παραιτηθηκα ολη μερα ημουν στο κοιμητηριο. Ωρες πολλες. Μια μερα πριν τα σαραντα εβρεχε πολυ. Ετρεξα στο κοιμητηριο σαν τρελη μην σβησει το κανδιλι!»

Διαβαστε τη συνέχεια της αληθινής εξομολόγησης της μητέρας

Ένιωθα τοση παγωνια να περνα τα κοκκαλα μου εκλεγα γιατι πιστευα οτι ο γιος μου ηταν στο χωμα….τρελλενομουν…κρυωνα πολυ αλλα ηθελα να ημουν εκει…μονη χωρις να δωσω λογαριασμο σε κανεναν . Μια φιλη μου που ειχα μερες να μηλησω με πηρε τηλεφωνο την επομενη και μου λεει: Ειδα ενα παραξενο ονειρο πολυ ζωντανο!

Ειδα τον γιο σου λεφκοντημενο φωτεινο και μου ζητησε μια χαρη, η φιλη μου αμεσως του απαντησε φυσικα ναι!…θελω να πεις της μανας μου οτι δεν μπορω να την βλεπω να βρεχετε απο την βροχη και να τρωει την παγωνια…πεστης να μην με ψαχνει στις βροχες…εγω δεν ειμαι εκει! Οταν η φιλη μου μου πε αυτο εγω ταραχτηκα….κανεις δεν ηξερε τι ειχα περασει εκεινη την μερα ουτε εδωσα λογαριασμο ουτε καποιος ηταν εκει που να με εβλεπε!

Απο τοτε δεν πηγαινω στο κοιμητηριο οταν βρεχει…οι κεκοικημενοι ολα τα βλεπουν ζουν αιωνια και προσευχονται για μας .Ευχαριστω  Αυτο το εγραψα για τα ατομα που χανουν καποιον και υποφερουν …δεν χανετε κανεις αμην. Αργυρώ».

Related posts

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν