Τσακίζει κόκκαλα η ιστορία τους: Με διαφορά λίγων μηνών ένα ζευγάρι «χτυπήθηκε» από σοβαρά τροχαία

Αληθινή ιστορία: Το παιδάκι τους να μεγαλώνει με τον παππού και τη γιαγιά

Οι δύο νέοι βρίσκονται, που χτυπήθηκαν από το παιχνίδι της μοίρας, βρίσκονται στον ίδιο θάλαμο σε κέντρο αποκατάστασης, με το παιδάκι τους να μεγαλώνει με τον παππού και τη γιαγιά.

O Στρατής και η Εύα βίωσαν δύο πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα με διαφορά μόλις έτους – σε μια μοναδική ιστορία ζωής που όμοια της δεν θα μπορούσε εύκολα να σκεφτεί ανθρώπινος νους.

Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το παιδί τους την Στρατούλα, που είναι σήμερα 4 ετών, το οποίο μεγάλωναν μαζί στη Μυτιλήνη. Στα παλιότερα βίντεο της αγαπημένης οικογένειας τίποτα δεν προμήνυε το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας.

Η Εύα ήταν η πρώτη που ενεπλάκη σε τροχαίο, όταν την χτύπησε φορτηγό την ώρα που οδηγούσε το scooter της. Η γυναίκα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κοπέλα παραμένει από τότε καθηλωμένη στο κρεβάτι. Βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ δεν μιλάει, δεν περπατάει και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Δείχνει πως καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ένα χρόνο μετά και ο σύζυγός της, ο Στρατής θα χτυπήσει σε τροχαίο με το μηχανάκι του, επιστρέφοντας από την εκκλησία όπου είχε πάει να προσκυνήσει για να γίνει καλά η γυναίκα του.

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη, με τους γιατρούς να μην γνωρίζουν ακόμη αν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Για την ώρα κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, ο Στρατής έχασε πρόσφατα και τη μητέρα του από καρκίνο.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα