Τυχερός ο Μάστορας: Το βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με μαγιό έχει 300.000 views και γίνεται viral

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τρελά ερωτευμένη με τον Χρήστο Μάστορα και δεν το κρύβει

Αν και ο τραγουδιστής αρνείται να επιβεβαιώσει την σχέση του με το μοντέλο, οι φωτογραφίες έδειξαν πως πέρασαν ένα συναρπαστικό καλοκαίρι μαζί. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις στην showbiz και αυτό φαίνεται και από τα βιντεάκια που ανεβάζει στο TikΤok.

Ο τραγουδιστής του αγαπημένου συγκροτήματος Μέλισσες Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το «GNTM», είναι πολύ ερωτευμένοι και, όσο και αν θέλουν να το κρύψουν, δεν είναι εφικτό. Η χημεία τους και οι όμορφες στιγμές που περνούν «χτίζουν» μια μοναδική σχέση, που την απολαμβάνουν καθημερινά.

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σχέση τους. Η Γαρυφαλλιά ακολουθεί τον αγαπημένο της σχεδόν σε όλα του τα live και έτσι δεν χάνει λεπτό ο ένας από τον άλλον. Πρόσφατα βρέθηκε στη Ζάκυνθο, σε μια ακόμη συναυλία του Χρήστου Μάστορα. Είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τον αγαπημένο της, αλλά και με δικούς της ανθρώπους. Αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής της, εκτός από τον αγαπημένο της, ήθελε να είναι κοντά της οι αδελφές της και στενοί της φίλοι. Κανείς δεν της χάλασε χατίρι και όλοι μαζί ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο. Οι πληροφορίες της Realnews επιβεβαιώνουν την καλή σχέση που έχει ο τραγουδιστής με το περιβάλλον του μοντέλου.

Η βραδιά εξελίχθηκε μοναδικά, με τον Χρήστο Μάστορα να εύχεται διά μικροφώνου χρόνια πολλά στο εντυπωσιακό μοντέλο που έσβησε τα κεράκια της. Παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχαν, κατάφεραν να χαλαρώσουν και να περιηγηθούν στο νησί. Άλλωστε, σημασία για τους δυο τους δεν έχει το πού βρίσκονται, αλλά το να είναι μαζί. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι εθεάθη στη Χαλκιδική, κάνοντας διακοπές σε πολυτελέστατο κατάλυμα.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αργεί η συγκατοίκηση με τον Χρήστο Μάστορα

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλισσες όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλά ποτέ για την προσωπική του ζωή. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο. Όμως τα γεγονότα δείχνουν πως η σχέση του με τη Γαρυφαλλιά υφίσταται. Την ίδια στάση κρατά και εκείνη, αν και έμμεσα δείχνει τα αισθήματά της για τον σταρ, όπως με το βίντεο που ανέβασε στο TikTok, όπου η ίδια εμφανιζόταν να τραγουδά μια από τις επιτυχίες του αγαπημένου της. Το ζευγάρι, προς το παρόν, δεν σκέφτεται να συγκατοικήσει.

Η Γαρυφαλλιά διατηρεί το σπίτι της στα νότια προάστια, ενώ πολύ συχνά επισκέπτεται αυτό του συντρόφου της. Είναι ερωτευμένοι, είναι ευτυχισμένοι και ο χρόνος που αφιερώνουν στη σχέση τους είναι πολύτιμος, για να βρουν τις ισορροπίες τους προσδοκώντας τα καλύτερα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο πάντως είναι ενεργή και στο tik-tok, όπου έχει πάρα πολύ κοινό και τα βίντεο της γίνονται… viral.

Τα βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο TikTok

Είναι βέβαια και άκρως εντυπωσιακά, όπως θα δείτε παρακάτω!

@garifalia.kalifoni Καλοκαιρακι ? #tiktok #fyp #foryou ♬ original sound – 🙂
@garifalia.kalifoni Ελα χωρις λογο και καμια επαφη με το τραγουδι….. αλλα γιατι οχι? #tiktok #fyp #foryou ♬ careless whisper – soph

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη