Τζέιμς Καφετζής: «Έχω απογοητευτεί με το Νίκο Μπάρτζη, περίμενα να έρθει να μου μιλήσει και βγήκε πανελλαδικά»

by Τόνια Τζαφέρη

Η τριάδα του Survivor που μεσουρανούσε πάει για διάλυση…

Όλοι είχαν ξεχωρίσει τον Τζείμς, Νίκο και Άννα Μαρία στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor, καθώς η υποστήριξη και υ σύνδεση μεταξύ τους ήταν εντυπωσιακή και πρωτοφανής στον διαγωνισμό.

Ο ένας εκ των οποίων, ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος είπε ότι τελείωσε η φιλία τους και του άσκησε κριτική που μίλησε δημόσια για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βελλή.

Τζέιμς Καφετζής: «Έχω απογοητευτεί με το Νίκο Μπάρτζη, περίμενα να έρθει να μου μιλήσει και βγήκε πανελλαδικά»

Όπως υπογράμμισε ο παίκτης του J2US για την Άννα Μαρία Βέλλη “βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό”.

Ο τσακωμός μεταξύ Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας

Και συμπληρώνει ο Τζέιμς Καφετζής “αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου”.

Τζέιμς Καφετζής: «Έχω απογοητευτεί με το Νίκο Μπάρτζη, περίμενα να έρθει να μου μιλήσει και βγήκε πανελλαδικά»

Τζείμς: ” Έχω απογοητευτεί με τον Νίκο”

Για τη σχέση του Νίκου Μπάτζη με τον ίδιο, σημείωσε “με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo