Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού»

by Τόνια Τζαφέρη

Τζένη Μπότση: H κατάθεση της για την παρενόχληση που δεχόταν

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε εξαιτίας ενός άντρα ο οποίος την παρενοχλούσε σεξουαλικά, γεμίζοντας την με φόβο και πανικό.

Πιο αναλυτικά στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Μπότση και μίλησε για τη σeξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν. Μάλιστα, αποκάλυψε τον όρο που είχε βάλει στις δουλειές της, αυτός ο άνθρωπος να μην έρθει ποτέ σε επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο.

Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού»

«Μια μέρα πριν το καταγγείλω δημόσια ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση και ότι θα βγω να το πω. Τους είπα από ποιον άνθρωπο, αλλά δεν τους είπα λεπτομέρειες. Δυστυχώς τις λεπτομέρειες τις έμαθαν από την τηλεόραση. Ήταν πολύ συγκινητικό και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ζήτησε συγγνώμη… Φοβόμουν πως αν μιλούσα στη μαμά μου δεν θα με άφηνε να παίξω στο θέατρο ούτε και να ξαναδώ θέατρο. Δεν φταίει εκείνη, το έκανε με όλη της την αγάπη. Θύμωσα που μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτή η μάνα που με έχει μεγαλώσει με τόση αγάπη μου ζητάει συγγνώμη;

Περισσότερες συγκλονιστικές δηλώσεις από την Τζένη Μπότση

Τζένη Μπότση: «Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού»

Έχω πάρει τη συγγνώμη της κοινωνίας και αυτό μου αρκεί. Βλέπω πια πως τα νέα παιδιά έχουν τσαμπουκά, γιατί τα μεγαλώνουν νέες γενιές, χωρίς να φοβούνται. Όταν μου συνέβη το περιστατικό, νόμιζα ότι συνέβη μόνο σε μένα. Δεν πίστευα ότι είχα προκαλέσει, αλλά φοβόμουν μην μου ξανασυμβεί. Φοβόμουν τον ίδιο άνθρωπο μην μου το ξανακάνει ή μου κάνει κάτι άλλο» είπε αρχικά η Τζένη Μπότση.

«Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού. Έφευγα μακριά. Πάντα στις δουλειές μου όταν ερχόταν η στιγμή για τις επίσημες πρεμιέρες έλεγα δεν θέλω να έρθει αυτός. Το έθετα ως όρο. Τα ξέρανε από κάποια στιγμή και μετά… Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες και τώρα φτάσαμε 21. Το ίδιο μοτίβο…» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν