Τζένη Μπότση: Το όμορφο σπίτι, τα παιχνίδια της κόρης της και το παραμυθένιο της δωμάτιο

Τζένη Μπότση: Εικόνες από το υπέροχο σπίτι τους

Η Ελληνίδα ηθοποιός Τζένη Μπότση, πολύ συχνά μοιράζεται εικόνες από την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την ηθοποιό την παρακολουθούμε τηλεοπτικά την φετινή σεζόν μέσα από την κωμική σειρά του Mega «Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα».

Ωστόσο όταν η Τζένη Μπότση δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα της.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένη Μπότση έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της όπου χαλαρώνει με την οικογένεια της.

Όπως είδαμε το σπίτι της ηθοποιού είναι αρκετά εντυπωσιακό, με minimal στοιχεία ενώ στους περισσότερους χώρους κυριαρχεί το μπεζ και το λευκό.

Ιδιαίτερα όμορφο είναι το παιδικό δωμάτιο της μικρής Αλίκης, όπου εκεί Τζένη Μπότση και Αλίκη παίζουν, διαβάζουν παραμύθια και περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

Το όμορφο σπίτι της Τζένης Μπότση

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη