Τζένη Ιωακειμίδου: Η σταρ των ‘00s, οι μεγάλοι ρόλοι, η απόσυρση από την υποκριτική, η νέα ζωή στην Αμερική και η όμορφη οικογένεια της

Τζένη Ιωακειμίδου: Όσα δεν ξέρατε για την αγαπημένη ηθοποιό

Την θυμομάστε από την Λάμψη αλλά και από τον ρόλο της Νατάσας στη σειρά Βότκα Πορτοκάλι. Ο λόγος για την Τζένη Ιωακειμίδου η οποία έλαμψε στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου έχει πλέον γυρίσει σελίδα στη ζωή της και από διάσημη στην ελληνική showbiz ζει την μεγαλύτερη οικογενειακή ευτυχία στην Αμερική με τον σύζυγο και τα παιδιά τους.

HTζένη Ιωακειμίδου ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το 2001 αφού δεν υπήρχε Έλληνας που να μην έχει γοητευτεί με την Ουκρανή «Νατάσα» της δημοφιλούς σειράς «Βότκα Πορτοκάλι».

Γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1977 και τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές της. Το 1996, σε ηλικία 19 ετών, πέρασε από ένα casting για τις σειρές του Νίκου Φώσκολου στον ANT1. Εκεί κέρδισε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Λάμψη» και υποδύθηκε τη Τζίνα Λιώσση Δράκου, την εξώγαμη κόρη της εισαγγελέως Βίρνας Δράκου (Κάτιας Δανδουλάκη) για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν.

Ο ρόλος της ήταν ένας από τους βασικούς από τον έκτο μέχρι τον ένατο κύκλο της σειράς, ενώ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2000 για να συνεχίσει την πορεία της ως ηθοποιός σε τηλεόραση και θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός και τηλεοπτική σύντροφος του Ρένου Χαραλαμπίδη υπήρξε ένα από τα πιο hot ονόματα της δεκαετίας των ‘00s και άφησε το στίγμα της στην Ελληνική TV. Η καριέρα της σημείωνε καθημερινά ανοδική πορεία και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι προτάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Η προσωπική ζωή της Τζένης Ιωακειμίδου

Το 2008 η ηθοποιός γνώρισε τον άντρα της ζωής της κατά τη διάρκεια των διακοπών της και σύντομα έγινε σύζυγός Αμερικανού μεγαλοδικηγόρου. Η Τζένη Ιωακειμίδου και ο Ντάρεν Ρίτσαρντσον ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στις τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας των ‘00s έχει γυρίσει σελίδα και ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί πλήρως στα δύο της παιδιά και απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μαμάς. Μια ματιά στο Instagram feed της αρκεί για να διαπιστώσεις πως 21 χρόνια μετά τη σειρά που την καθιέρωσε, η ηθοποιός παραμένει μια πολύ γοητευτική και εντυπωσιακή γυναίκα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ζει στη Νέα Υόρκη και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η ζωή της Τζένης Ιωακειμίδου στη Νέα Υόρκη

«Έρχομαι για να δω μόνο τους γονείς μου. Πηγαινοέρχομαι και άλλες φορές, μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν εμφανίζομαι στο θέατρο, γιατί δεν θέλω» είχε δηλώσει. Το 2011 και είχε συμπληρώσει: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο θέατρο ή στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ πολύ που με αποδέχτηκαν και με αναγνώρισαν, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Κάνω κάποια πράγματα στη Νέα Υόρκη, τα οποία απολαμβάνω και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου», είχε τονίσει η ηθοποιός.

Εμείς να της ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και αυτή και η οικογένεια της και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές στη καθημερινότητα τους.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα