Τζένιφερ Λόπεζ: Από τα φτωχικά παιδικά χρόνια στις επαύλεις των εκατομμυρίων δολαρίων

Τζένιφερ Λόπεζ: Μια σύντομη αναδρομή στην ζωή της κορυφαίας σταρ

Πρόκειται για την τραγουδίστρια που έχει γράψει ιστορία στην μουσική βιομηχανία, κατακτώντας την κορυφή του Χόλιγουντ και έχοντας χτίσει μια υπέρλαμπρη καριέρα. Μπορεί να γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και τα παιδικά της χρόνια να ήταν πολύ δύσκολα, καθώς η οικογένεια της δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα οικονομικά, ωστόσο είναι η απόδειξη πως τίποτα δεν είναι μη πραγματοποιήσιμο.

 ζούσε με την οικογένεια της σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα. Στην ηλικία των επτά ετών, έκανε την πρώτη της περιοδεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, μαζί με τις άλλες κοπέλες της σχολής μπαλέτου που παρακολουθούσε. Στα δεκαέξι της, έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να πατήσει στα μονοπάτια του κινηματογράφου, παίζοντας στην ταινία «My Little Girl» με πρωταγωνίστρια την Στιούαρτ Μάστερσον.

Το ξεκίνημα της Τζένιφερ Λόπεζ και η διαμάχη με την οικογένεια της

Η αγάπη της όμως για το χορό την απομάκρυνε από τα πλατό, γεγονός που τελικά την αποζημίωσε όταν κέρδισε υποτροφία για μια ανώτερη ακαδημία χορού του Μανχάταν. Η μητέρα της όμως ουδέποτε είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της καλλιτεχνικής καριέρας για την κόρη της, γι’ αυτό βάλθηκε να την αποτρέψει με διάφορους τρόπους, κόβοντας της αρχικά το χαρτζιλίκι. Έτσι, αποφασισμένη να πετύχει τα όνειρά της, εγκατέλειψε την οικογενειακή στέγη και για να καλύπτει τα έξοδα της, έπιασε δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Η πολυτελής έπαυλη της Τζένιφερ Λόπεζ στις ΗΠΑ

Από εκεί ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα πηγαίνοντας από οντισιόν σε οντισιόν, μέχρι να γίνει μια από τις πιο αξιόλογες και γνωστές τραγουδίστριες της δεκαετίας, έχοντας πλέον στην ιδιοκτησία της κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές επαύλεις στον κόσμο.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί