Τζούλια Νόβα: «Κρατάω μόνη την κόρη μου – Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ»

Τζούλια Νόβα: Πως μεγαλώνει το μωρό της

Η Τζούλια Νόβα συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της στα social media και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την εμπειρία της ως μητέρα. Μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε και κάποιες δυσκολίες που περνάει ως νέα μανούλα.

Έτσι έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε την καθημερινότητα με την μικρή της και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της.

Όπως υπογράμμισε «για να λέμε την αλήθεια, το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο μόνη μου. Έχω τη μαμά μου, που μπορεί να έρθει 1-2 φορές την εβδομάδα να την κρατήσει, για να πάω ή κομμωτήριο ή να βγω μια βόλτα. Έχω και την πεθερά μου, που επειδή εργάζεται, ντρέπομαι να της ζητήσω βοήθεια. Κάποιες φορές αναγκάζομαι, όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Αλλά πιο πολύ την κρατάω μόνη μου. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ. Μεγαλώνουν όμως γρήγορα τα μωράκια. Για πότε θα πάει σχολείο, θα μεγαλώσει, θα βρει αγόρι και θα μας αφήσει. Ούτε καν που θα το καταλάβουμε».

Τζούλια Νόβα: Η απάντηση της στο Instagram

https://www.youtube.com/shorts/2v-Agbo3JhQ

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα