Τζόυς Ευείδη κατά των Τουρκικών σειρών: «Δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και θα βλέπουμε Σουλειμάν;»

by Τόνια Τζαφέρη

Τζόυς Ευείδη: «Δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και θα βλέπουμε Σουλειμάν;»

Τζόυς Ευείδη: Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μπορεί να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Αλλά όταν αποφασίζει να τις κάνει και μάλιστα να απαντήσει και να προχωρήσει σε δηλώσεις. Τότε κεντρίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον. Αυτήν την φορά το θέμα συζήτησης είχε να κάνει με τις τουρκικές σειρές.

Αλλά και εκείνους οι οποίοι τις παρακολουθούν και τις στηρίζουν. Όπως είναι λογικό, η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστεί σε πολλές ελληνικές σειρές και ξεσπά κατά όσων στηρίζουν ξένες παραγωγές:  “Μου λένε καλή παραγωγή είναι και μου έρχεται να ουρλιάξω και να τρελαθώ”. Δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τζόυς Ευείδη: «Δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και θα βλέπουμε Σουλειμάν;»

Ενώ σε ερώτηση για το πως βλέπει τις τουρκικές σειρές, η Τζόυς Ευείδη ξεσπά με συνέντευξη που δίνει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου. Λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Άσε με σε παρακαλώ. Απορώ και πως ακούν την γλώσσα. Δεν ξέρω γιατί βλέπουν τα τούρκικα μέχρι σήμερα την στιγμή που υπάρχουν σειρές σαν τις «Άγριες Μέλισσες». «Το κόκκινο ποτάμι».  «Το καφέ της Χαράς». » Έρωτας μετά» και τόσες άλλες. Έλεος το παρατραβάμε. Μου λένε καλή παραγωγή είναι και μου έρχεται να ουρλιάξω και να τρελαθώ.

Συγγνώμη δεν ξέρουμε την ιστορία του Κολοκοτρώνη και ελπίζω να την γυρίσουν για τα διακόσια χρόνια της ελληνικής επανάστασης του 1821. Και θα δω την ιστορία του Σουλειμαν; Βλέπουμε όλους τους καλογυμνασμένους Τούρκους, τα μοντέλα με τους κοιλιακούς;», αναφέρει η Τζόυς Ευείδη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν