Τζόυς Ευείδη: Μας παρουσιάζει τους 6 πιο γλυκούς «συγκατοίκους» της

Τζόυς Ευείδη: Μας συστήνει τα κατοικίδια της

Μας σύστησε στους 6 λατρεμένους της συγκάτοικους λέγοντας: «Έχω τρεις γάτες και ισάριθμα σκυλιά. Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Είχαμε και στο πατρικό μου. Κάποια στιγμή που έμεινα χωρίς ζώο, κόντεψα να τρελαθώ. Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθάω τα αδέσποτα. Ευαισθητοποιήθηκα μέσω Facebook με τις τραγικές ιστορίες για ζώα που δημοσιεύονταν. Όταν βλέπεις τι συμβαίνει, δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος»

Το σπίτι είναι διακοσμημένο με ξύλινα γλυπτά και αρκετούς πίνακες. Η ίδια αποκαλύπτει πως της αρέσει να φροντίζει το σπίτι αλλά δεν είναι μανιακή με την καθαριότητα: «Θα μπορούσα να ζήσω με δώδεκα υπηρέτες, αλλά δεν έχω να τους πληρώσω. Ούτε μπάτλερ έχω! Γενικά δεν έχω ιδιοτροπίες, ούτε με τις ζημιές στο σπίτι στεναχωριέμαι ιδιαίτερα . Ξέρω ότι ο καναπές θα ζήσει πιο πολύ από εμένα γι’ αυτό δεν ανησυχώ», εξηγεί.

Έκανε και δηλώσεις για την πιο προσωπική της ζωή όσον αφορά των έρωτα λέγοντας: «Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, αλλά λόγω της δουλειάς έχω φορέσει πολλά νυφικά. Τα έχω χορτάσει. Δεν τον ονειρεύτηκα και πολύ τον γάμο για να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαι από τις γυναίκες που είχα αυτή την εικόνα για εμένα, είχα περισσότερο πνευματικές αναζητήσεις»

Βίντεο της Τζόυς Ευείδη που μας παρουσιάζει τα κατοικίδια της

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη