Τζόυς Ευείδη: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω μητέρα, έμεινα έγκυος και απέβαλα»

by Εύα Ζαχαριάδη
Τζόυς Ευείδη: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω μητέρα, έμεινα έγκυος και απέβαλα»

Τζόυς Ευείδη: Η αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Η Τζόυς Ευείδη μιλάει ανοιχτά για την ζωή της, χωρίς να μασάει τα λόγια της μέσα από μια καθηλωτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η αγαπημένη ηθοποιός δεν μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά της αλλά συγκίνησε μιλώντας για τις προσωπικές περιπέτειες που έχει περάσει.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Τζόυς Ευείδη στο «Πάμε Δανάη» για τις απώλειες, την κατάθλιψη, τις αποτυχίες, τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών & τη σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ηθοποιός μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τα επαγγελματικά της. «Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Δεν μου το είχα ότι θα έπαιζα κωμωδία, στη δραματική σχολή παρακαλούσαμε με τον Μιχάλη Ρέππα να μας δώσουν κάτι δραματικό και γελούσαν.Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», ανέφερε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Τζόυς Ευείδη: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω μητέρα, έμεινα έγκυος και απέβαλα»

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν «Πόσο γλυκά με σκοτώνεις», ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», συμπλήρωσε.

Για τις στιγμές αμηχανίας που έχει βιώσει, αλλά και για τα πράγματα που την ενοχλούν είπε πως, «η εύκολη οικειότητα από άνθρωπο που δεν μου κάθεται ως χημεία, με ενοχλεί. Έφαγα σφαλιάρα στην πλάτη, μία ηλικιωμένη που έτρωγε ψάρια με έπιασε από τα μούτρα».

Τζόυς Ευείδη: Οι απώλειες των γονιών της και το πρόβλημα με τις χορδές της

Πώς προέκυψε το όνομα της;

«Όταν οι γονείς μου ζούσαν στον Καναδά, θα έκανε επίσημη επίσκεψη η βασίλισσα Ελισάβετ. Η δημοσιογράφος Τζόυς Ντέιβιντσον είπε ότι την αφήνει παγερά αδιάφορη. Ο μπαμπάς μου θεώρησε ηρωική τη στάση της Τζόυς Ντέιβιντσον και είπε “αυτό το όνομα θα δώσουμε στο παιδί”», αποκάλυψε.

Για τους γονείς της αλλά και για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς η Τζόυς Ευείδη ξάφνιασε με την απάντησή της.

«Οι γονείς μου έφυγαν από τη ζωή με 1,5 μήνα διάφορα, η μαμά από ανακοπή, και ο μπαμπάς έφυγε το πρώτο βράδυ που ξανακοιμήθηκε στο κρεβάτι τους. Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι που πήγα στη δραματική, ενώ δούλευα ως ιδιαίτερα γραμματέας σε γιαπωνέζικη πολυεθνική και έβγαζα ένα σωρό λεφτά. Έζησα διάστημα τρέλας όταν σέρβιρα στα μαγαζιά, σέρβιρα στα «παπάκια,  γιατί ήμουν άνεργη ηθοποιός, έχω τρίψει πατώματα, έχω κάνει λάντζα».

«Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

Τζόυς Ευείδη: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω μητέρα, έμεινα έγκυος και απέβαλα»

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με το ιδιαίτερο γρέζι της φωνής της, και για το πρόβλημα που έχει με τις φωνητικές χορδές της.

«Καπνίζω, εξού και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση», σχολίασε.

Τέλος, η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε και στην παράσταση που συμμετέχει. «Οι “Μπαμπάδες με ρούμι” στο θέατρο “Αλίκη” είναι μία πολύ ωραία ίντριγκα ανάμεσα σε έξι άτομα, που κανένα από αυτά δεν είναι αθώο. Υποδύομαι τη Βουλγάρα Βέσκα, η οποία φροντίζει τον ηλικιωμένο πάτερα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και του Κώστα Κόκλα», υπογράμμισε.

Όσο για την ευχή της για το μέλλον, η αγαπημένη ηθοποιός, είπε: «να μου ευχηθείς να έχω δουλειά και υγεία και να καταφέρω όσο περισσότερες υιοθεσίες για τα αδέσποτα της Ελλάδας».

Προτεινόμενα