Βαλάντης Αυγενικός: Η 32χρονη κούκλα κοκκινομάλλα που του έχει κλέψει την καρδιά εκτός Survivor

Βαλάντης Αυγενικός: Αυτή είναι η σύντροφος του παίκτη ριάλιτι

Έχει απασχολήσει ιδιαίτερα ο Βαλάντης στο ριάλιτι επιβίωσης τόσο με την προσωπικότητα του, όσο και με τα σχόλια απέναντι στην σχέση Μυριέλλας και Κατσαούνη. Ο γνωστό τραγουδιστής όμως φαίνεται πως έχει σχέση εκτός παιχνιδιού…

Σε σχέση φέρεται να είναι ο Βαλάντης εκτός Survivor, παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει πει το παραμικρό για τη σύντροφό του εντός ριάλιτι.

Πιθανότατα επί σκοπού σαφώς, καθώς αν πάρει κανείς σοβαρά τις κατηγορίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου προς εκείνον, ότι της ζήτησε «να το παίξουν ερωτευμέvοι» για να καταφέρουν να μείνουν περισσότερο στο ριάλιτι, θα καταλάβει τον λόγο που ο τραγουδιστής αφήνει να περάσει πως είναι… ελεύθερος.

Ποιες είναι οι πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Βαλάντη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η επί 1,5 χρόνο σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου και είναι μόλις 32 ετών, με τον Βαλάντη να έχει κλείσει τα 46. Η ίδια τον γνώρισε ως θαυμάστριά του, καθώς τον ακολουθούσε συχνά σε live εμφανίσεις του, με τους δυο τους να καταλήγουν σχεδόν αμέσως ζευγάρι.

Όπως διαβάζουμε, ο φιλικός και οικογενειακός κύκλος του τραγουδιστή την έχει συμπαθήσει πολύ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια διατηρεί άριστες σχέσεις και με την πρώην σύντροφο και μητέρα του ενός από τα τρία παιδιά του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει