Βαλάντης: Ο γιος του με την Έλενα Γκρέκου, Χάρης Αυγενικός, έκλεισε τα 17 και είναι ένας κούκλος

Βαλάντης: Ο γιος του με την Έλενα Γκρέκου, Χάρης Αυγενικός, έκλεισε τα 17 και είναι ένας κούκλος

Βαλάντης: Εικόνες του γιου του

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης, μαζί με την επίσης τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, έχουν αποκτήσει τον γιο τους Χάρη, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, πατέρας και γιος απολαμβάνουν συχνά κοινές εξόδους και τους είδαμε μαζί σε μία υπέροχη φωτογραφία.

Τις προάλλες ο Βαλάντης με τον γιο του πήγαν στον κινηματογράφο και είδαν την ταινία John Wick 3 με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τη φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Βαλάντης είπε για τα 3 παιδιά του που έχει με 3 διαφορετικές γυναίκες.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση πώς τα καταφέρνεις και τα βλέπεις όλα σου τα παιδιά είπε «η μικρή μου κορούλα, η Ειρήνη, είναι 4 χρονών, η μεσαία μου κόρη η Ιωάννα είναι 7 ετών, κι ο γιος μου είναι 15 ετών. Έχουν επαφή μεταξύ τους. Η μικρούλα ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ο αδελφός και η αδελφή».

Τα φέρνεις σε επαφή όλα μαζί; «Ναι, τα φέρνω, όχι συχνά, δε μπορείς να τα μαζέψει όλα μαζί, γιατί η μεσαία μου είναι στη Βέροια. Τα δύο που είναι εδώ βρίσκονται πιο συχνά, υπάρχει και χάσμα ηλικίας. Ο γιος μου με την 7χρονη κόρη μου μιλάει και στο τηλέφωνο. Είναι δύσκολος ο ρόλος να φέρεις σ’ επαφή τα 3 παιδιά και ο χρόνος να είναι ευδόκιμος μαζί τους. Πάντα εξαρτάται από τη μητέρα το να σε κρατήσει σε καλή επαφή με το παιδί. Νομίζω ότι και οι 3 γυναίκες κρατάνε μια πολύ ωραία ισορροπία μετά παιδιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα».

Η εικόνα του γιου του Βαλάντη

Προτεινόμενα
Add Comment